Magasinet Hos Oss

Vårt magasin Hos Oss är alltid fullmatad med reportage, nyheter och matnyttig information. Tidningen delas ut till alla hushåll i Eskilstuna kommun tre gånger om året, i mars, juni och november.

I Hos Oss får du ta del av information från alla våra verksamhetsområden och även följa med bakom kulisserna på våra anläggningar eller hemma hos våra kunder. Ett nytt nummer av Hos Oss är ute nu och du kan som vanligt läsa tidningen digitalt. Nedan ser du några av artiklarna i senaste numret. Trevlig höstläsning!

Vem är du inför krisen?

Tre dygn utan vatten och el, hur känns det? Vi är vana vid vardagens bekvämligheter, men i en krissituation förväntas du kunna klara dig själv i 72 timmar utan hjälp från myndigheter.

Så återvinner vi dina värdesaker

Du kanske trodde att vi åkte runt och samlade in sopor i våra sopbilar? Absolut inte! Våra så kallade sopbilar är i själva verket värdetransporter.

Föreningen som snöat in på skidor

Du som väljer elavtalet Eskilstuna-el är med och stöttar det lokala föreningslivet. En av föreningarna som ingår i samarbetet är Tunafors Sportklubb.

 

Tack för lånet av vattnet

Vi lånar vårt vatten av kommande generation och dricker samma vatten som dinosaurierna drack. Allt vatten på jorden cirkulerar i ett evigt kretslopp.

Ladda med oss

Utmaningen är inte bara att köpa en elbil, det är också att kunna ladda på ett säkert och smart sätt. Det är här vi kommer in i bilden. 

Lokala samarbeten stärker Eskilstuna

För Ica Ekängen, en av Eskilstunas mest älskade matbutiker, är kopplingen till det lokala samhället a och o.