Magasinet Hos Oss

Vårt magasin Hos Oss är alltid fullmatad med reportage, nyheter och matnyttig information. Tidningen delas ut till alla hushåll i Eskilstuna kommun tre gånger om året, i mars, juni och november.

I Hos Oss får du ta del av information från alla våra verksamhetsområden och även följa med bakom kulisserna på våra anläggningar eller hemma hos våra kunder. Ett nytt nummer av Hos Oss är ute nu och du kan som vanligt läsa tidningen digitalt. Nedan ser du några av artiklarna i senaste numret. Trevlig sommarläsning!

Kranvatten de luxe

Smaksatt kranvatten är sommarens bästa och nyttigaste drink. Så här enkelt smaksätter du ditt vatten. Enkelt, billigt, nyttigt, gott... fördelar, fördelar, bara fördelar...

En 50-åring on fire

Mitt i centrala Eskilstuna i kvarteret Vattumannen, stoltserar ett tiotal rödvita byggnader med två rejäla skorstenar. Under vintern syns alltid minst en tydlig rökpelare, som ett riktmärke och varmt välkomnande till staden.

Vilken återvinnare är du?

För att minska det övriga avfallet behöver vi alla dra åt samma håll, oavsett om vi är nybörjare, proffs eller veteraner inom sortering. Vilken återvinnare är du?

Lokalproducerad solkraft i ditt elavtal

Utvecklingen som sker inom förnybar energi är spännande. Den förnybara framtiden behöver inte knacka på hos oss. Vi har redan öppnat dörren och släppt in solen i ditt elavtal.

Teknikspindeln i VA-nätet

Vatten och avlopp är ett stort, spännande och komplext område som omfattar många olika yrkesroller. Följ med i rörnätsteknikerns fotspår.

Föreningen med pippi på fåglar

Du som väljer att teckna elavtalet Eskilstuna-el är med och stöttar det lokala föreningslivet. En av föreningarna som ingår i samarbetet är Ornitologiska Klubben i Eskilstuna.