Kundtidningen Hos Oss

EEMs kundtidning Hos Oss är alltid fullmatad med reportage, nyheter och matnyttig information. Tidningen delas ut till alla hushåll i Eskilstuna kommun tre gånger om året, i mars, juni och november.

I Hos Oss får du ta del av information från alla våra verksamhetsområden och även följa med bakom kulisserna på våra anläggningar eller hemma hos våra kunder. Ett nytt nummer av Hos Oss är ute nu och du kan som vanligt läsa tidningen digitalt. Nedan ser du några av artiklarna i senaste numret. Trevlig läsning!

Godare jul med ReTuna

Vissa styr kosan mot Ullared flera månader i förväg för att handla julklappar, andra trängs i butikerna dagarna innan jul. Vissa nätshoppar och håller tummarna att allt ska anlända i tid. Men vi vill slå ett slag för för en annan lösning: Hållbar julklappsshopping i ReTuna Återbruksgalleria.

Branden på Lilla Nyby

När det brännbara verksamhetsfallet på Lilla Nyby Återvinningcentral självtände spred sig elden snabbt. Branden släcktes först fem dagar senare. Här berättar Vesa Hiltula hur man jobbar för att förhindra att det ska hända igen.

Den smaskiga fabriken

Sega färgglada råttor, knäckig krokant och sursockriga napper. Svenskarna har ett passionerat förhållande till lösviktsgodis. Vi äter 16 kilo godis per person och en del av dessa kilon tillverkas i Aromas chokladfabrik i Torshälla.

Föreningen med flera sporter

Idrott är ett hälsosamt sätt att ha kul och träffa kompisar på. Det gäller förståss alla - även den som har någon form av funktionsnedsättnnig. Parasport Eskilstuna välkomnar medlemmar oavsett handikapp.