Vår kundtidning Hos Oss

Vår kundtidning Hos Oss är alltid fullmatad med reportage, nyheter och matnyttig information. Tidningen delas ut till alla hushåll i Eskilstuna kommun tre gånger om året, i mars, juni och november.

I vår uppskattade kundtidning kan du ta del av viktig information från alla våra verksamhetsområden och även följa med bakom kulisserna på våra anläggningar eller hemma hos våra kunder.

Har du frågor om tidningen eller tips på saker som vi kan skriva om, skicka gärna ett mejl till hososs@eem.se.

Trevlig läsning!

Hos Oss nr 2 2018

Nyttan och nöjet med kommunalt vatten, nya riktlinjer kring matavfallssortering, svalkande vattendrinkrecept - och mycket mer såklart! Nu finns ett nytt nummer av Hos Oss att läsa, lagom till hängmattan hägrar. Glad sommar!

Framsida kundtidning nr 1 2018.

Hos Oss nr 1 2018

Nu har första numret för 2018 kommit och huvudreportaget handlar om elnät. Vi träffar eldistributionsteknikerna Johan och Mattias och följer dem i deras vardag. Du får även läsa om laddstolpar, gröna trädgårdstips, fyra steg till ett tekniksmart hem och mycker mer.

Framsida kundtidning nr 3 2017.

Hos Oss nr 3 2017

Läs om Stiga Sports Arena och Munktellbadet  två nya hållbara byggnader som båda är anslutna till fjärrvärme. Du kan även läsa om energiskatten som flyttar 2018 och om Rana Habib från Syrien, som vet hur viktigt det är med el och vatten för att överleva.

Framsida Hos Oss nr 2 2017.

Hos Oss nr 2 2017

Second hand-butiken Allt & Ingating drivs av Jannica Sjöstedt i Ärla. Läs mer om hennes engagemang i Hos Oss! Dessutom: rosa nyhet i färgsorteringen, Amazon etablerar sig i Eskilstuna Logistikpark och fördelarna med biogasbil.

Framsida Hos Oss nr 1 2017.

Hos Oss nr 1 2017

Träffa familjen Sjöberg som fått en enklare vardag med stadsnät och fiber. Du kan även bland annat läsa om att färgsorteringen får en påse till och om ekologisk jordtillverkning på Lilla Nyby.

Framsida Hos Oss nr 3 2016.

Hos Oss nr 3 2016

För Kalle Larsson är fungerande el livsavgörande läs en intervju med honom. Vi skriver även om vardagens viktigaste elprylar, vår föreningsträff med Eskilstuna-el och om positiva prisbesked.

Framsida Hos Oss nr 2 2016.

Hos Oss nr 2 2016

Träffa familjen Eklöv som precis fått kommunalt vatten till sin sommartuga. Anslutningen gjorde att boendet ändrades radikalt till det bättre. Vi skriver även bland annat om att byta fjärrvärmecentral.

Framsida Hos Oss nr 1 2016.

Hos Oss nr 1 2016

Läs mer om vårt nya, superlokala elavtal Eskilstuna-el som stöttar föreningslivet i Eskilstuna. Vi skriver även om storpantaren på ReTuna, trädgårdskärl och våra vardagshjältars jobb.

Framsida Hos Oss nr 2 2017.

Hos Oss nr 2 2015

Fjärrvärme är både miljösmart och bekvämt, läs mer i vårt stora reportage. I detta nummer av Hos Oss berättar vi även om utbildningskonceptet EcoFriends, Fibra och succén ReTuna.

Framsida Hos Oss nr 1 2016.

Hos Oss nr 1 2015

Premiärnumret av vår kundtidning Hos Oss handlar främst om återvinning och nya satsningen ReTuna. Läs även mer om miljödiplomering, färgsortering och faran med fett i avloppet.