Till sidans huvudinnehåll
Två personer som står och tittar på en telefon tillsammans

Digital kommunikation

Hållbart, anpassat och snabbt. Digitaliseringen som har revolutionerat vårt samhälle ger många fördelar som har förändrat hur vi arbetar, kommunicerar och lever. Våra kundundersökningar har visat på ett stort intresse för mer digital information och det har vi lyssnat på.

Vi befinner oss just nu i ett stort digitalt förändringsarbete där flera av våra kommunikationssätt ändras. Våra pappersutskick blir färre vilket ger ett mindre avtryck på planeten. Samtidigt kommer vår information att nå dig mycket snabbare. Framöver kan exempelvis magasinet Hos Oss nå dig som ett smidigt digitalt nyhetsbrev. 

Vi börjar stegvis skicka ut information digitalt, via exempelvis sms eller mejl. Det kan handla om driftinformation, viktiga meddelanden eller olika erbjudanden. Alla driftstörningar som berör dig, som uppstår i våra samtliga tjänster, kommer du att få i ett sms utan att du behöver anmäla dig för det. Som kund får du möjlighet att välja vilket mobilnummer informationen ska skickas till. Det gör du enklast genom att logga in på Mina sidor och ange ditt nummer.

För att du ska kunna få information digitalt är dina kontaktuppgifter nödvändiga för oss. Klicka in på länken nedan och fyll i dem. Är du redan digital får du gärna se över så att dina uppgifter fortfarande stämmer.

Tack för att du är en del av vår digitala resa! 

Leende tjej framför sin dator, text som säger digitalt, snabbt och hållbart.

Låt oss kontakta dig digitalt

Vi tar steget mot enklare och snabbare sätt att nå dig på. Uppdatera dina kontaktuppgifter så hörs vi digitalt framöver!