Till sidans huvudinnehåll

Bli fjärrvärmekund!

Vad är viktigast för dig när du ska välja värmelösning i ditt hem? Ska den vara enkel att sköta, ta lite utrymme eller fungera i alla väder? Eller ska den kanske ha låg miljöpåverkan? För de allra flesta är allt detta viktigt. Och det är just därför som du ska snegla lite extra på fjärrvärme när det är dags.

Fjärrvärme bygger på att vi värmer våra hus med en gemensam värmekälla – vårt kraftvärmeverk. Genom att elda i en enda panna istället för flera minskar vi utsläppen i Eskilstuna och det mår både vi och miljön bra av. Kraftvärmeverket eldas dessutom med avverkningsrester som annars hade gått till spillo, vilket gör av vi inte slösar med jordens viktiga resurser. Och samtidigt kan vi leverera lokalproducerad el från förnybara källor som alla Eskilstunabor kan dra nytta av genom vårt elavtal Eskilstuna-el.      

Fjärrvärme är dessutom bekvämt och bekymmersfritt. Med några enkla knapptryckningar får du jämn och behaglig värme och varmvatten från en fjärrvärmecentral som inte är större än ett badrumsskåp. Som till råga på allt varken bullrar, luktar eller skräpar ner.

Kontakta oss redan idag för att prata mer om dina möjligheter att ansluta din villa.

Kraftvärmeverket

Så fungerar kraftvärmeverket

I kraftvärmeverket värms stora mängder vatten upp genom förbränning av kvistar och flis från skogsindustrin.

Barn- och vuxenfötter

Så fungerar fjärrvärme i din villa

Via rör i marken leds hett vatten från kraftvärmeverket till en liten och lätthanterlig fjärrvärmecentral inne i ditt hus.

Lämna intresseanmälan

Anslut din villa

Funderar du på att värma ditt hem med fjärrvärme? Fyll i och skicka in en intresseanmälan, så pratar vi mer om just dina möjligheter.

Kontakta kundservice

Har du frågor om fjärrvärme? Eller vill du ansluta dig? Vi svarar på dina frågor.

Ikon för priser

Priser för Fjärrvärme

Här ser du aktuella priser för våra fjärrvärmetjänster. Du kan också beräkna din anslutningsavgift om du inte redan har anslutit dig.