Lokalt och smart med Eskilstuna-el

Med Eskilstuna-el får du lokalproducerad och förnybar el samt en unik prismix med både rörligt och fast elpris. När du tecknar Eskilstuna-el får du även möjlighet att bestämma vilken lokal förening som Eskilstuna Energi och Miljö ska sponsra.

Teckna ett vardagsvänligt elavtal

All el vi säljer är fossilfri. Vi har närproducerad el och el från förnybara källor. Vi är ditt lokala elbolag och vår vinst går tillbaka till din vardag.

Lokalproducerad el

Elavtalet Eskilstuna-el består av ursprungsmärkt el från vårt kraftvärmeverk i Eskilstuna. I kraftvärmeverket produceras fjärrvärme och el genom förbränning av biomassa, vilket räknas som förnybar energikälla. Det är unikt för detta elavtal, så vill du ha lokalproducerad och förnybar el ska du välja Eskilstuna-el.

70 % möjlighet och 70 % trygghet

Eskilstuna-el består av en unik prismix av både fast och rörligt elpris. Under vintersäsongen (1 oktober till 31 mars) betalar du 70 % av elförbrukningen till fast pris och 30 % till rörligt pris. Under sommarsäsongen (1 april till 30 september) är det tvärtom – då betalar du 70 % till rörligt pris och 30 % till fast pris. Det gör att du kan känna dig trygg om elpriset går upp och smart när elpriset går ner.

Eskilstuna-el gynnar föreningslivet

Det lokala föreningslivet ligger oss varmt om hjärtat. Du som tecknar Eskilstuna-el får möjlighet att bestämma vilken förening som Eskilstuna Energi och Miljö ska stödja. Se hela listan med föreningar här. Vill du ha Eskilstuna-el utan att göra ett föreningsval fördelar vi bidraget jämnt mellan alla våra föreningar. 

 

Ikon för elavtal

Bli kund hos oss

Vi är din lokala elleverantör med konkurrenskraftiga priser och moderna avtalslösningar.

Ikon för mina sidor

Redan kund hos oss?

Vill du byta avtal eller se över din elanvändning?