Till sidans huvudinnehåll

Eskilstuna Parasportförening är Årets förening 2021!

I år går utmärkelsen Årets förening till Eskilstuna Parasportförening, en förening som sätter medmänskligheten främst.

En förening med fokus på allas rätt att få vinna och att ha kul tillsammans. De gör Eskilstuna till en bättre plats med sin medmänsklighet och oss stolta med sitt ambassadörskap för Eskilstuna-el.

Så lyder motiveringen till att Eskilstuna Parasportförening utses till Årets förening och därmed vinner 15 000 kronor. Ida Lundqvist, ledare i Eskilstuna Parasportförenings Handbollssektion, tar emot blommor och diplom med ett stort leende på inspelningen av den digitala årsträffen för Eskilstuna-el.

- Vi är väldigt glada och stolta över att bli Årets förening. Vi och vänder ett stort tack ut till alla våra medlemmar och till de som är aktiva i föreningen, säger hon.

Se finalistfilmen om Eskilstuna Parasporförening

Kriterier Årets förening

  • Föreningen har visat stort engagemang i sitt ambassadörskap för Eskilstuna-el.
  • Föreningen bidrar till föreningslivet i både stort och smått, vilket ger en positiv och hållbar utveckling för nuvarande och kommande generationer.
Bild på Lina Alvenius, HK Eskil

HK Eskil - Årets förening 2020

En förening som med små medel och stort hjärta gör samhällsnytta. Med glädje och ett synligt ambassadörskap för Eskilstuna-el gör föreningen idrott och en aktiv fritid tillgänglig för fler.

En sköld med samtliga loggor för de föreningar som är ambassadörer för Eskilstuna-el

Alla vinner med Eskilstuna-el

Vårt schyssta och lokala elavtal som gynnar både dig, miljön och föreningslivet i Eskilstuna.