Till sidans huvudinnehåll
Familj som åker bil

Ladda elbilen på vägen med laddstationer

Nu installerar vi laddstationer på en rad olika platser i och utanför stan tillsammans med Sveriges största publika laddoperatör Mer Sweden. Det innebär att du kan ladda din elbil på ett smidigt sätt när du behöver det, på över 700 laddplatser runtom i Sverige. Här kan du se vart laddstationer finns tillgängliga i Eskilstuna och i resten av Sverige!

Vad kostar det att ladda en elbil på laddstation?

Med abonnemang betalar du bara för elen du laddar och får en överskådlig faktura över din laddning, du har dessutom ingen bindningstid. Kostnaden för laddning är 5 kr/kWh för publik snabbladdning och 3 kr/kWh för publik destinationsladdning. För att ladda på stationerna i Mer Sweden's publika laddnätverk behöver du ladda ner appen Mer Connect Sverige, vilket är en app för publika laddstationer. Med appen kan du starta, stoppa och betala för din laddning. 

Hur fungerar en laddstation?

Att ladda din elbil på en laddstation är inte svårare än att tanka bilen på en bensimack. Vår samarbetspartner Mer Sweden har ett av Sveriges största publika nätverk av laddstationer. Laddstationerna passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden och finns längs motorvägar och på bensinstationer.

Var finns laddstationer?

För att ladda på stationerna i Mer's publika laddnätverk behöver du ladda ner appen Mer Connect Sverige för publika laddstationer. Med appen kan du starta, stoppa och betala för din laddning. 

Hitta närmsta laddplats

Med Mer Sweden's app finns alltid närmaste laddplats tillgänglig direkt i mobilen. Du hittar även alla laddstationer i det publika laddnätverk via laddkartan.