Till sidans huvudinnehåll
Spelare i Linden Hockey som tränar i ishallen

Linden Hockey – hockey för alla

Du som väljer elavtalet Eskilstuna-el är med och stöttar det lokala föreningslivet. En av föreningarna som ingår i samarbetet är Linden Hockey. Här kan du läsa mer om föreningen och hur vi med Eskilstuna-el stöttat föreningen!

Hockeyklubben Linden Hockey

Linden Hockey är som enda hockeyklubb i Eskilstuna också en av de största idrottsföreningarna med sina runt 700 medlemmar, varav cirka 500 aktiva. I Linden Hockey är det förstås hockey som gäller, för barn, ungdomar, juniorer, seniorer och motionärer, tjejer och killar i alla åldrar. Alla delar av verksamheten är viktiga. 

– Vi bedriver både bredd- och elitverksamhet. Vi genomför många ungdomsmatcher, cuparrangemang men även loppmarknader som lockar många besökare utöver de aktiva. Dessutom är våra ishallar tillsammans en av de mest välbesökta ”fritidsgårdarna” i Eskilstuna kommun, säger Anders Björk, klubbchef i Linden Hockey.

”Ett samarbete med Eskilstuna-el ger pengar direkt in i vår verksamhet för att göra den bättre för alla aktiva.”

Föreningen bildades 1945 och fyller alltså 75 år i år. Nu för tiden är det hockey som gäller, men föreningen har haft många sektioner genom åren, som gymnastik, bordtennis och fotboll. 2020 och corona har inneburit stora prövningar, såväl ekonomiskt som sportsligt. 

– Det är aldrig roligt att behöva stänga ner sin verksamhet som vi behövt göra. Nu är vi dock igång igen med full verksamhet. Det känns bra, konstaterar Anders Björk.

Linden Hockey om samarbetet med Eskilstuna-el

Linden Hockey har valt att ingå i samarbetet inom Eskilstuna-el.

Vad betyder det för er?

– Alla samarbeten är viktiga för oss. Ett samarbete med Eskilstuna-el ger pengar direkt in i vår verksamhet för att göra den bättre för alla aktiva. Bland annat används de till utbildning av ledare. 

Vem kan bli medlem hos er?

– Alla har möjlighet att bli medlem i vår förening. Vi ser verkligen fram mot en ny hockeysäsong och välkomnar nya barn till vår verksamhet. Följ oss gärna på sociala medier där vi förmedlar många intressanta inlägg, avslutar Anders Björk. 

Genom att teckna ett elavtal hos Eskilstuna-el stöttar du Linden Hockey och hjälper föreningen att fortsätta verksamheten.

Original-Shield-Eskilstuna-El_2019-200px.png

Lokalt och smart med Eskilstuna-el

  • Med Eskilstuna-el får du lokalproducerad och förnybar el, samt en unik prismix med både rörligt och fast elpris.
  • När du tecknar Eskilstuna-el får du även möjlighet att bestämma vilken lokal förening som vi ska sponsra.
  • Läs mer om Eskilstuna-el.
Fyra personer som paddlar kajak med Friluftsfrämjandet

Friluftsfrämjandet verkar för livsglädje och respekt för naturen

Du som väljer elavtalet Eskilstuna-el är med och stöttar det lokala föreningslivet. En av föreningarna som ingår i samarbetet är Friluftsfrämjandet.

Föreningssköld med olika logotyper i form av märken

Föreningar Eskilstuna-el

Över 50 föreningar i Eskilstuna representerar elavtalet Eskilstuna-el. Här kan du se hela listan med föreningar.