Till sidans huvudinnehåll

Uppkopplad vardag med fiber

Den 1 april 2020 flyttade fibern hem till oss. Det innebär att vi har tagit över försäljning, marknadsföring och kundservice för fiberanslutningar. Du som redan är ansluten till fiber märker ingen skillnad utan fortsätter vara uppkopplad i din vardag – precis som vanligt.

Varför fiber?

Med fiber får du en uppkopplad vardag där kapaciteten räcker för att hela familjen samtidigt kan surfa, streama och arbeta med rätt kapacitet. En fiberanslutning kan också höja värdet på ditt hem.

Vad betyder öppet nät?

Det innebär att det är fri konkurrens mellan tjänsteleverantörerna i vårt fibernät. Du väljer fritt bland bredband, telefoni, TV och andra fibertjänster och beställningen gör du direkt hos leverantören. Du kan enkelt se alla leverantörer i tjänsteguiden

Hur beställer jag fiber?

Det är enkelt att beställa fiber på webben. Du kan också kontakta kundservice på 016-10 60 60 eller kundservice@eem.se.

Vad kostar det?

Om det finns fiber i området där du bor är standardpriset 24 900 kronor. Då ingår allt utom grävning på egen tomt, det kan du beställa av oss om du inte vill gräva själv. Bor du i ett område utanför fibernätet återkommer vi med en offert.

Har du frågor? Vi hjälper dig gärna

Har du frågor om fiberanslutning eller vill beställa grävning på din tomt. Kontakta oss så hjälper vi dig.

› kundservice@eem.se

› 016-10 60 60

Familj tittar på film

Fiber för framtiden

Fiber ger dig högre hastighet, bättre kvalitet och större driftsäkerhet än någon annan lösning.

Illustration av smarta sensorer över hustak

Smartare liv med sensorer

I framtiden glider vi runt i svävare, reser på semester till rymden och skickar meddelanden genom att tänka dem. Eller? Sanningen är nog att vi bara lever lite smartare liv – i smartare städer.