Till sidans huvudinnehåll
Kvinna ligger i sängen och använder surfplatta

Fiber på Oloflundsvägen och Aroniavägen

Surfa, streama, kolla på tv, jobba... fiber ger dig och ditt hem ökade möjligheter idag och i framtiden. Vi har lång erfarenhet av att bygga och utveckla fibernätet i Eskilstuna. Beställ idag och du blir inkopplad i samband med elanslutningen. Betalar gör du när installationen är slutförd.

Ta chansen och anslut dig idag till kampanjpriset 19 900 kr (ord. pris 24 900 kr). Utbyggnaden i området sker kontinuerligt och kampanjen sträcker sig till och med Q1 2024. Din fiberanslutning levereras tillsammans med din elanslutning, som även den tillhandahålls av EEM. 
Erbjudandet gäller enbart dig som fått ett personligt utskick.

Vi ser gärna att ni i samband med er fiberbeställning ligger på er el-entreprenör att göra en sk. ”Föranmälan om elanslutning” på Elsmart. Leverans och driftsättning av fiber kommer att ske i samband med att elen levereras. 

Välkommen till en uppkopplad vardag!

Mobiltelefon med tom skärm

Möjligheternas nät

Med EskilstunaFiber bestämmer du vilka tjänster du vill ha hemma hos dig. Du väljer fritt bland bredband, telefoni, tv och andra fibertjänster. Valet är ditt. 

Ikoner för mejl och telefon

Har du frågor? Vi hjälper dig!

Kontakta oss om du har frågor om fiberanslutning, grävning på egen tomt eller finansiering. 

› kundservice@eem.se
› 016-10 60 60

Två ungdomar tittar i en laptop

Fiber i fem steg

Från grävning i gatan och på egen tomt till montering av användarnod. I fem steg ger vi dig tillgång till en uppkopplad vardag.