Till sidans huvudinnehåll
Flicka gungar i solnedgången

Fibernätet blir större, välkommen du också!

Tack vare beviljat stöd för fiberutbyggnad från Post- och telestyrelsen (PTS), har du nu chans att skaffa en fiberanslutning till kampanjpriset 19 900 kr.

Schakt utförs under hösten, därefter sker inkoppling av fiber löpande. Vi beräknar vara klara med alla anslutningar senast i december 2023.

PTS anser att priser för en anslutning ska ligga inom intervallet 10 000–40000 kr. Den totala kostnaden får ej överstiga 40000 kr. Vi erbjuder dig din anslutning till kampanjpriset 19900 kr.
Erbjudandet gäller enbart dig som fått ett personligt utskick.

Efter beställning blir du kontaktad av din personliga projektör som berättar mer om hur installationsprocessen kommer gå till. Du behåller din personliga projektör under hela installationsprocessen för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund.

Fiber ger dig och ditt hem ökade möjligheter idag och i framtiden. Vi på Eskilstuna Energi och Miljö har lång erfarenhet av att bygga och utveckla fibernätet i Eskilstuna. 

Anslut dig senast 30 november 2023.

Välkommen till en uppkopplad vardag!

Mobiltelefon med tom skärm

Möjligheternas nät

Med EskilstunaFiber bestämmer du vilka tjänster du vill ha hemma hos dig. Du väljer fritt bland bredband, telefoni, tv och andra fibertjänster. Valet är ditt. 

Ikoner för mejl och telefon

Har du frågor? Vi hjälper dig!

Kontakta oss om du har frågor om fiberanslutning, grävning på egen tomt eller finansiering. 

› kundservice@eem.se
› 016-10 60 60

Två ungdomar tittar i en laptop

Fiber i fem steg

Från grävning i gatan och på egen tomt till montering av användarnod. I fem steg ger vi dig tillgång till en uppkopplad vardag.

Bredbandsstöd av PTS

För det här utbyggnadsområdet har vi fått finansiellt stöd av Post- och telestyrelsen.