Till sidans huvudinnehåll
Flicka gungar i solnedgången

Fiber i Bondeka

Surfa, streama, kolla på tv, jobba... Fiber ger dig och ditt hem ökade möjligheter idag och i framtiden. Vi har lång erfarenhet av att bygga och utveckla fibernätet i Eskilstuna. Tack vare beviljat stöd för fiberutbyggnad från Post- och telestyrelsen (PTS), har du nu chans att skaffa en fiberanslutning till kampanjpriset 19 900 kr.

Nu är vi i ditt område Bondeka och gräver för fiberanslutning. PTS anser att priser för en anslutning ska ligga inom intervallet 10 000–40 000 kr, den totala kostnaden får ej överstiga 40 000 kr. Anslut dig till kampanjpriset 19 900 kr (ord. pris 24 900 kr) idag och bli uppkopplad senast 31 augusti. Du betalar när installationen är slutförd. En projektör kontaktar dig efter beställning och du får instruktioner om hur du ska gå tillväga. Om du vill ha hjälp med grävningen på din tomt kan du mejla vår samarbetspartner Bikab, schakt@bikab.se, för prisförfrågan och beställning av arbete.

Beställ senast 30 juni 2024 för att ta del av erbjudandet.

Erbjudandet gäller enbart dig som fått ett personligt utskick.

Välkommen till en uppkopplad vardag!

 

Mobiltelefon med tom skärm

Möjligheternas nät

Med EskilstunaFiber bestämmer du vilka tjänster du vill ha hemma hos dig. Du väljer fritt bland bredband, telefoni, tv och andra fibertjänster. Valet är ditt. 

Ikoner för mejl och telefon

Har du frågor? Vi hjälper dig!

Kontakta oss om du har frågor om fiberanslutning, grävning på egen tomt eller finansiering. 

› kundservice@eem.se
› 016-10 60 60

Två ungdomar tittar i en laptop

Fiber i fem steg

Från grävning i gatan och på egen tomt till montering av användarnod. I fem steg ger vi dig tillgång till en uppkopplad vardag.

Bredbandsstöd av PTS

För det här utbyggnadsområdet har vi fått finansiellt stöd av Post- och telestyrelsen.