Till sidans huvudinnehåll

Fibernätet blir större, välkommen du också!

Surfa, streama, kolla på tv och jobba. Fiber ger dig och ditt hem ökade möjligheter, nu och i framtiden! Tack vare beviljat stöd för fiberutbyggnad från Post- och telestyrelsen (PTS) har du nu chansen att skaffa en fiberanslutning till kampanjpriset 19 900 kr.

Vi bygger ut fibernätet i ditt område! Arbete och anslutning sker löpande och förväntas senast bli klart juni 2024. Du som beställare ansvarar för att färdigställa grävning på din egen tomt. Du blir kontaktad av en projektör efter beställning och får instruktioner om hur du ska gå tillväga. Om du vill ha hjälp med grävningen kan du skicka ett mejl till vår samarbetspartner Fagersta Entreprenad AB på j.mikkonen@telia.com för prisförfrågan, med eller utan ROT-avdrag, och beställning av arbete.

Områden som omfattas av kampanjen

Böcklinge Nytorp Tiggeby
Frasta Råby Tveta
Hägran Skricksta Vi
Konungsö Stora Sundby  
Lista-Åsby Svartingstorp  

 

Ta chansen

Anslut dig till kampanjpriset 19 900 kr (ord. pris 24 900 kr) idag och betala när installationen är slutförd. Beställ senast 30 juni 2023 för att ta del av erbjudandet. 
Erbjudandet gäller enbart dig som fått ett personligt utskick.

Välkommen till en uppkopplad vardag!

Mobiltelefon med tom skärm

Möjligheternas nät

Med EskilstunaFiber bestämmer du vilka tjänster du vill ha hemma hos dig. Du väljer fritt bland bredband, telefoni, tv och andra fibertjänster. Valet är ditt. 

Ikoner för mejl och telefon

Har du frågor? Vi hjälper dig!

Kontakta oss om du har frågor om fiberanslutning, grävning på egen tomt eller finansiering. 

› kundservice@eem.se
› 016-10 60 60

Två ungdomar tittar i en laptop

Fiber i fem steg

Från grävning i gatan och på egen tomt till montering av användarnod. I fem steg ger vi dig tillgång till en uppkopplad vardag.

Bredbandsstöd av PTS

För det här utbyggnadsområdet har vi fått finansiellt stöd av Post- och telestyrelsen.