Till sidans huvudinnehåll

Fiber i Alberga

Surfa, streama, kolla på tv och jobba. Fiber ger dig och ditt hem ökade möjligheter, nu och i framtiden! Beställ idag och betala när installationen är slutförd.

Vi bygger ut fibernätet i Alberga! Arbete och anslutning sker löpande och förväntas senast bli klart mars 2024. Du som beställare ansvarar för att färdigställa grävning på din egen tomt. Du blir kontaktad av en projektör efter beställning och får instruktioner om hur du ska gå tillväga. Om du vill ha hjälp med grävningen kan du skicka ett mejl till vår samarbetspartner Bikab på schakt@bikab.se för prisförfrågan och beställning av arbete.

Ta chansen

Anslut dig idag till kampanjpriset 19 900 kr (ord. pris 24 900 kr). Beställ senast 30 juni 2023 för att ta del av erbjudandet. 
Erbjudandet gäller enbart dig som fått ett personligt utskick.

Välkommen till en uppkopplad vardag!

Mobiltelefon med tom skärm

Möjligheternas nät

Med EskilstunaFiber bestämmer du vilka tjänster du vill ha hemma hos dig. Du väljer fritt bland bredband, telefoni, tv och andra fibertjänster. Valet är ditt. 

Ikoner för mejl och telefon

Har du frågor? Vi hjälper dig!

Kontakta oss om du har frågor om fiberanslutning, grävning på egen tomt eller finansiering. 

› kundservice@eem.se
› 016-10 60 60

Två ungdomar tittar i en laptop

Fiber i fem steg

Från grävning i gatan och på egen tomt till montering av användarnod. I fem steg ger vi dig tillgång till en uppkopplad vardag.