Till sidans huvudinnehåll
Kvinna ligger i sängen och använder surfplatta

Fiber i Hyndevadsstrand

Surfa, streama, kolla på tv, jobba... Fiber ger dig och ditt hem ökade möjligheter idag och i framtiden. Vi har lång erfarenhet av att bygga och utveckla fibernätet i Eskilstuna.

Nu är vi i ditt område Hyndevadsstrand och gräver för fiberanslutning. Anslut dig till kampanjpriset 17 900 kr (ord. pris 24 900 kr) och betala när installationen är slutförd. En projektör kontaktar dig efter beställning och du får instruktioner om hur du ska gå tillväga. Gräv färdigt på tomten senast 30 september för att bli uppkopplad 1 december!

Om du vill ha hjälp med grävningen på din tomt kan du kontakta vår samarbetspartner Mälarfiber AB för prisförfrågan och beställning av arbete. Mejla till info@malarfiber.se eller ring 021-440 77 71, telefontid 07.00-16.00.

Beställ senast 15 oktober 2024 för att ta del av erbjudandet.

Anslutningen av fiber sker tillsammans med projekt Utbyggnad Hyndevad. 

Erbjudandet gäller enbart dig som fått ett personligt utskick.

Välkommen till en uppkopplad vardag!

Mobiltelefon med tom skärm

Möjligheternas nät

Med EskilstunaFiber bestämmer du vilka tjänster du vill ha hemma hos dig. Du väljer fritt bland bredband, telefoni, tv och andra fibertjänster. Valet är ditt. 

Ikoner för mejl och telefon

Har du frågor? Vi hjälper dig!

Kontakta oss om du har frågor om fiberanslutning, grävning på egen tomt eller finansiering. 

› kundservice@eem.se
› 016-10 60 60

Två ungdomar tittar i en laptop

Fiber i fem steg

Från grävning i gatan och på egen tomt till montering av användarnod. I fem steg ger vi dig tillgång till en uppkopplad vardag.