""

Gör en flyttanmälan

Dags att flytta? I samband med att du flyttar är det viktigt att du meddelar oss din nya adress så din slutfaktura kommer rätt.

Tänk på det här när du flyttar

  • Flyttanmälan ska alltid göras senast 30 dagar innan inflyttning eller utflyttning. 
  • Du som flyttar från en villa måste komma ihåg att läsa av din vattenmätare och rapportera in värdena till samma dag som flytten sker. Detta gör du enklast genom att logga in på Mina sidor eller skicka ett mejl till kundservice@eem.se.  
  • Om du redan har ett elavtal med Eskilstuna Energi och Miljö följer det med till den nya adressen. 
  • Flytt av elabonnemang ska alltid ske på vardagar. Om öppning av elmätare ska ske samma dag som anmälan kommer till oss tar Eskilstuna Energi och Miljö ut en avgift på 750 kr för öppning under kontorstid, och 1500 kr för öppning övrig tid + kostnad till Garm eller Securitas.
  • Om du flyttar inom Eskilstuna kommun måste du göra både en "från"-anmälan och en "till"-anmälan. Om du endast flyttar till eller från Eskilstuna kommun räcker det att du fyller i ETT formulär.

Men elavtalet då?

Om du redan har ett elavtal med Eskilstuna Energi och Miljö och ska flytta inom vårt elnät följer avtalet med till din nya adress. Om du däremot ska flytta utanför vårt elnät kommer vi behöva information om ditt anläggnings ID (18 siffror) samt områdes ID (tre bokstäver) och informationen får du från din nya elleverantör. Du kan meddela oss dina nya uppgifter via mejl kundservice@eem.se eller via vår kundservice på telefon 016-10 60 60.

""

Teckna elavtal

Vi är en pålitlig elleverantör med konkurrenskraftiga priser och moderna avtalslösningar.

""

Logga in på Mina sidor

På Mina sidor kan du se din senaste faktura, lämna mätarställning och hålla koll på din energiförbrukning.