Till sidans huvudinnehåll

Få tid över med e-faktura

Betala din faktura på ett okrångligt sätt! Med e-faktura kan du koppla av istället för att sitta och skriva in långa OCR-nummer. Samtidigt bidrar du till att minska mängden onödigt avfall och utsläpp av koldioxid eftersom det varken går åt papper eller transporter för att din faktura ska hitta fram till dig.

Om du väljer att ha e-faktura från oss slipper du vår pappersfaktura i din brevlåda. Den skickas istället till din internetbank där du godkänner den och sedan är den betald. Smidigt och enkelt!

Några bra fördelar med e-faktura är:
  • Det är snabbt, smidigt, tryggt och enkelt.
  • Du slipper skriva in långa OCR-nummer och riskera att det blir fel siffror så pengarna hamnar på fel ställe eller att betalningen uteblir.
  • Fakturan kommer till dig nästan en vecka tidigare än om den ska printas och skickas med post. Du har fakturan i din internetbank redan samma dag som vi producerar den.
  • I de flesta internetbanker går det att välja automatisk betalning. Då kommer dina pengar alltid fram inom betalningstiden.

Nu har vi gjort det enkelt för dig att byta, fyll bara i formuläret nedan. Anmäl e-faktura redan idag och spara både papper, transport och tid!

Bild på person som sitter i en solstol på en strand framför ett hav med händer utsträckta

Betala i tid med autogiro

Inget köande, inget att posta och alltid i tid med din betalning.

Få tid över med e-faktura

Få tid över med e-faktura

Det miljövänliga och enkla sättet att betala din faktura på.

Illustration av brevlåda med post

Säkert och smidigt med digital brevlåda

Med en digital brevlåda kan du ta emot och betala dina räkningar från oss snabbt, säkert och smidigt.