Man pratar i mobiltelefon vid datorn

Hur vill du betala din faktura?

Betala din faktura på enklaste sättet. Med autogiro, e-faktura eller Kivra kan du koppla av istället för att sitta och skriva in långa OCR-nummer. Dessutom är det mer miljövänligt än om du väljer pappersfaktura.

Du kan välja att betala på följande sätt:

E-faktura
E-faktura är ett smidigt betalningssätt som innebär att vi skickar fakturan direkt till din internetbank. Belopp och OCR-nummer är då redan ifyllda så allt du behöver göra är att godkänna fakturan för betalning. Du kan naturligtvis se din fakturaspecifikation precis som om du hade fått den hem i brevlådan. Du anmäler själv e-faktura hos din internetbank. 

Autogiro
Autogiro innebär att pengarna automatiskt dras från ditt konto på förfallodagen. Det enda du behöver göra är helt enkelt att se till att det finns tillräckligt med pengar på kontot. Du anmäler autogiro genom att fylla i formuläret eller genom att skicka in en blankett. Du hittar den här

Digitala brevlådan Kivra
Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och myndigheter. Om du är registrerad på Kivra kommer din faktura från oss digitalt i Kivra, så länge du inte valt att betala med e-faktura eller autogiro. I Kivra kan du betala dina fakturor med ett klick om du aktiverar betalfunktionen. 

Pappersfaktura
Detta innebär att du får din fakturan hemskickad till dig med posten.

Glad pensionär på gymmet

Anmäl e-faktura

Det miljövänliga och enkla sättet att betala din faktura på.

Anmäl autogiro

Inget köande, inget att posta och alltid i tid med din betalning.