Vår fjärrvärmecentral

Vi erbjuder en enkel och lätthanterlig fjärrvärmecentral från Danfoss med två olika val av reglercentral — en standardmodell och en som du kan styra med din telefon eller dator.

Fjärrvärmecentralen

Vår fjärrvärmecentral, Danfoss Gemina Termix VVX-ID 22-22, är en enkel och modern fjärrvärmecentral ungefär i samma storlek som ett badrumsskåp (120x60x40 cm). Den monteras utan större ingrepp på väggen i din tvättstuga eller källare och ersätter både värmepump, bränsletank och dammigt pelletsförråd. Fjärrvärmecentralen är utrustad med energiklass A-pump och levereras med ett behändigt och öppningsbart skåp. Fem års garanti gäller alltid. 

Reglercentralerna

I fjärrvärmecentralen finns en reglercentral där du själv kan höja och sänka din värme- och varmvattentemperatur. Vår fjärrvärmecentral kommer med två olika val av reglercentral: ECL 110 och ECL 310.

ECL 110

Danfoss ECL Comfort 110 är en reglercentral i standardutförande, där du med några enkla knapptryckningar ställer in önskad värme- och varmvattentemperatur. Displayen är enkel och tydlig. 

 

 

ECL 310

Danfoss ECL Comfort 310 har samma grundfunktioner som ECL 110, men har även fler smarta funktioner och kan styras via din telefon eller dator. Den kan även styra och övervaka både värmen och varmvattnet. ECL 310 kräver uppkoppling till internet för att alla funktioner ska fungera fullt ut.  

 

 

Ladda hem

Produktblad från Danfoss

Fjärrvärmecentral

Så fungerar din fjärrvärmecentral

Ta del av våra enkla skötselråd och felsökningstips för din fjärrvärmecentral. Här hittar du även manualer till de flesta av våra centraler.

""

Dags för ny fjärrvärmecentral?

Börjar din fjärrvärmecentral bli gammal? Då kan det vara läge att ta in en efterträdare – och låta din gamla trotjänare gå i pension.

""

Kontakta kundservice

Har du frågor om fjärrvärme? Eller vill du ansluta dig? Vi svarar på dina frågor.

""

Vad kostar fjärrvärme?

Här hittar du en sammanställning av våra fjärrvärmepriser för privatpersoner.