Till sidans huvudinnehåll
Termix fjärrvärmecentral

Vår fjärrvärmecentral

Vi erbjuder en lätthanterlig fjärrvärmecentral från Metro Therm med två olika typer av reglercentral, en enkel variant och en uppkopplingsbar som du kan styra med din telefon eller dator.

Fjärrvärmecentralen

Vår fjärrvärmecentral, Metro Superb, är en enkel och modern fjärrvärmecentral med måttet 78x58x42,5 cm (ungefär i samma storlek som ett badrumsskåp). Den monteras utan större ingrepp på väggen i din tvättstuga eller källare och ersätter både värmepump, bränsletank och dammigt pelletsförråd. Fjärrvärmecentralen är utrustad med energiklass A-pump och levereras med ett behändigt och öppningsbart skåp. Fem års garanti gäller alltid. 

Reglercentraler

Vi erbjuder två olika reglercentraler:

RVD 125

En enkel reglercentral där du lätt styr inomhustemperaturen upp och ner. Ej uppkopplingsbar.

 

ECL 310

Danfoss ECL Comfort 310 har smarta funktioner och kan styras via din telefon eller dator. Den kan även styra och övervaka både värmen och varmvattnet. ECL 310 kräver uppkoppling till internet för att alla funktioner ska fungera fullt ut.  

Ladda hem

Produktblad från Metro Therm (pdf)

Om Metro Therm Si RVD.pdf

Fjärrvärmecentral

Så fungerar din fjärrvärmecentral

Ta del av våra enkla skötselråd och felsökningstips för din fjärrvärmecentral. Här hittar du även manualer till de flesta av våra centraler.

Två personer byter värmeväxlare

Dags för ny fjärrvärmecentral?

Börjar din fjärrvärmecentral bli gammal? Då kan det vara läge att ta in en efterträdare – och låta din gamla trotjänare gå i pension.

Kontakta kundservice

Har du frågor om fjärrvärme? Eller vill du ansluta dig? Vi svarar på dina frågor.

Ikon för priser

Priser för Fjärrvärme

Här ser du aktuella priser för våra fjärrvärmetjänster. Du kan också beräkna din anslutningsavgift om du inte redan har anslutit dig.