Bild på elljusslinga på paviljong med hus i bakgrunden

Det bästa av två världar med Mixpris

Med Mixpris får du ett elavtal som består av 50 procent fast pris och 50 procent rörligt pris. Det perfekta elavtalet för dig som vill ha kontroll på dina elkostnader och samtidigt gynnas när elpriset är lågt. Det bästa av två världar, helt enkelt!

Teckna ett vardagsvänligt elavtal

All el vi säljer är fossilfri. Vi har närproducerad el och el från förnybara källor. Vi är ditt lokala elbolag och vår vinst går tillbaka till din vardag.

Vad är ett mixprisavtal?

Ett mixprisavtal är ett elavtal som har både fast och rörligt elpris. Det gör att du har kontroll över kostnaden för hälften av elförbrukningen genom att den halvan baseras på det fasta elpriset samtidig som du gynnas när elpriset är lågt eftersom den andra halvan följer marknadens rörligt börspriser. Det bästa av två världar ihopbakat i ett elavtal!  

Du väljer själv hur lång bindningstid du ska ha när du tecknar Mixpris. Välj mellan 1, 2, 3 eller 5 år. Oavsett vad du väljer behåller du det fasta priset under hela din avtalsperiod!

Därför ska du välja Mixpris!

Genom den smarta mixen av både fast och rörligt elpris minskas och sprids risken för ett högt elpris. Detta för att den ena halvan av förbrukningen är låst till ett fast elpris medan den andra halvan följer utvecklingen på elmarknaden  så att du gynnas när elpriset är lågt. När du har ett elavtal med både fast och rörligt elpris minskar och sprides risken för ett högt elpris. 

Vi har fossilfri el i alla våra elavtal

Vi tycker att det är en självklarhet att elen ska vara producerad av fossilfria energikällor, det vill säga biomassa, sol-, vind-, vatten- och kärnkraft. Därför kan du räkna med att du får fossilfri el hos oss, oavsett vilket elavtal du väljer. Om du vill ha ett extra schysst elavtal kan du dessutom välja till Bra Miljöval och Solkraft till ditt elavtal.

Vi är ett schysst elbolag

Vi är certifierade med Schysst elhandel, ett certifikat som sätter tydlighet och ärlighet mot kund i fokus. Läs mer om Schysst elhandel här.