Trygghet på sikt med fast elpris

Med ett fast elpris får du ett tryggt elavtal som varar under längre tid. Du får samma pris för elen dygnet runt och året om under avtalsperioden. Det gör att du i förväg vet exakt vad ditt elpris blir och slipper oroa dig för prisförändringar på elmarknaden. Dessutom är din el alltid fossilfri under hela din avtalsperiod.

Elavtal med fast elpris

Med ett fast elpris får du samma pris per kilowattimme under hela avtalsperioden, oavsett när på dygnet du använder elen. Din totala elkostnad beror på hur mycket el du använder. Priset för elcertifikat är inkluderat i det fasta priset. Fast månadsavgift tillkommer. Du kan välja att teckna fast pris hos oss i 1, 2, 3 eller 5 år. Du kan även teckna ett elavtal med rörligt elpris vilket innebär att du får ett varierat pris som styrs av marknaden och baseras på elbörsens spotpriser vilket gör att din elkostnad kan variera från månad till månad. Här hittar du våra aktuella elpriser och fasta avgifter.

Fördelen med fast elpris

Det finns flera fördelar med att välja ett elavtal med fast elpris. Dels behöver du inte fundera över elmarknadens toppar och dalar, vilket innebär att du slipper en prishöjning om elpriserna skulle gå upp. Det innebär även en stor trygghet då priset är bundet under hela avtalsperioden, vilket gör att du får bättre koll på vad elen kommer kosta dig varje månad. Hur länge du binder upp dig kan du välja själv.

För vem lämpar sig fast elavtal bäst?

Vilken avtalsform som passar dig bäst beror på flera olika faktorer. Dels vilket hushåll du ska teckna ett elavtal till, då lägenhet, villa och sommarhus varierar mycket i elförbrukning. Fastprisavtal passar till exempel dig som bor i villa eller radhus och som har en högre elförbrukning, medan ett rörligt elavtal passar till dig som har en lägre elförbrukning och som bor i lägenhet.

Vi är ett schysst elbolag

Vi är certifierade med Schysst elhandel, ett certifikat som sätter tydlighet och ärlighet mot kund i fokus. Läs mer om Schysst elhandel här.

Ikon för elavtal

Bli kund hos oss

Vi är din lokala elleverantör med konkurrenskraftiga priser och moderna avtalslösningar.

Ikon för mina sidor

Redan kund hos oss?

Vill du byta avtal eller se över din elanvändning?