Till sidans huvudinnehåll

Anmäl din förening till Eskilstuna-el

Som ambassadör för Eskilstuna-el, vårt populära och lokala elavtal får din förening vara med och ta del av vårt sponsringsbidrag. Anmäl din förening innan 1 september 2023 för att komma med som ambassadör 2024.

Att vara ambassadör för Eskilstuna-el innebär att din förening marknadsför elavtalet Eskilstuna-el till era medlemmar och supporters och får därmed ta del av vårt sponsringsbidrag. Exakt hur mycket din förening får beror på hur många kunder som kryssat för och valt just din förening. Det betyder att ju fler kunder som tecknar Eskilstuna-el och väljer din förening – desto större blir sponsringsbidraget till er. 

Vilka föreningar kan vara med? 

För att få bli ambassadör ska din förening drivas ideellt inom idrott eller kultur, vara religiöst och politiskt obunden och inte ha någon oetisk inriktning. Föreningen ska verka inom vårt kundområde samt ha en aktiv verksamhet för sina medlemmar. Om din förening har ett eget elabonnemang ska Eskilstuna Energi och Miljö vara leverantör av elavtalet. Styrelse- och ledarrepresentanter förbinder sig att delta på de utbildningar och möten som vi kallar till, som i dagsläget anordnas en gång per år. 

För att bli ambassadör för 2024 behöver vi ha in din intresseanmälan senast 1 september 2023.  

Föreningssköld med olika logotyper i form av märken

Föreningar Eskilstuna-el

Över 50 föreningar i Eskilstuna representerar elavtalet Eskilstuna-el. Här kan du se hela listan med föreningar.

En sköld med samtliga loggor för de föreningar som är ambassadörer för Eskilstuna-el

Alla vinner med Eskilstuna-el

Vårt schyssta och lokala elavtal som gynnar både dig, miljön och föreningslivet i Eskilstuna.