Till sidans huvudinnehåll
Bild på kille och tjej i soffa framför en dator

Vi hjälper dig att välja rätt elavtal

Vi vet att det finns en uppsjö av olika elhandelsföretag som slåss om din uppmärksamhet. Vi är din lokala elhandlare och vi hjälper dig gärna att välja rätt.

Du som elhandelskund har rätt att vara trygg

Vi kan el. Våra krafthandlare köper, säljer och följer elmarknaden för att förutspå prisförändringar. Vår kundservice är alltid uppdaterade för att kunna erbjuda dig det bästa avtalet hos oss utefter dina behov. Vi finns här för dig och hjälper dig gärna att förklara något som du tycker verkar krångligt när det kommer till att teckna elavtal. 

När vi besöker ditt område

Inför besök när vi vill komma ut till kunder och prata om elavtal skickar vi ut information om att vi kommer besöka just ditt område. Vi har alltid våra gröna arbetskläder med tydlig logga och företagslegitimation som bekräftar att vi kommer från Eskilstuna Energi och Miljö. 

Vi är transparenta 

Vi är alltid tydliga med vilka villkor du har gällande ångerrätt, uppsägningstid, bindningstid och vad som ingår i priset när vi presenterar ett elhandelsavtal. Vi tror på full transparens och att du som kund ska känna dig trygg när du tecknar avtal hos oss.

Bild på elljusslinga på paviljong med hus i bakgrunden

Tips till dig som ska teckna elavtal

Här ger vi dig handfasta tips så att du kan fatta ett genomtänkt beslut när du tecknar elavtal och väljer elleverantör.

Digitalt diagram

Så här fungerar elmarknaden

Elen vi använder produceras både i Sverige och utomlands. All el går in i ett gemensamt stamnät och distribueras ut över hela landet.

Ikoner för mejl och telefon

Vi hjälper dig att välja elavtal

Det är inte alltid lätt att välja elavtal när det finns en uppsjö av olika elhandelsföretag som slåss om din uppmärksamhet. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det elavtal som passar dig bäst. 

Bild på ljusslingor med texten Vardagsvinst - Du vinner, miljön vinner, staden vinner

Välj ett vardagsvänligt elavtal

All el vi säljer är fossilfri. Vi har närproducerad el och el från förnybara källor. Vi är ditt lokala elbolag och vår vinst går tillbaka till din vardag.