Börja dagen med fulladdade batterier

När du laddar din elbil eller laddhybrid hemma i villan med en laddbox gör du det på ett enkelt, säkert och kostnadseffektivt sätt. Här kan du läsa mer om laddboxar och elbilsladdning.

Garo laddbox på vägg i villa

Köp en Garo laddbox

Vi erbjuder marknadsledande laddbox från Garo med uttag eller fast kabel. I priset ingår standardinstallation och dynamisk lastbalansering.

Elbil på väg

Grön Rot - avdrag för laddboxar

Den 1 januari 2021 infördes avdraget för ”Grön Teknik” som gäller bland annat installation av laddbox hemma. Här kan du läsa mer om det gröna rotavdraget.

Ratt i elbil

Elbilsladdning - Allt du behöver veta

Planerar du att köpa elbil och undrar hur det funkar med laddningen? Här har vi samlat allt du behöver veta om elbilsladdning!

Bil som laddas

Kan man ladda elbilen i ett vanligt eluttag?

Du kan ladda bilen i ditt vanligt eluttag hemma hos dig, men det är ingenting vi rekommenderar dig att göra. Läs om varför du inte ska ladda elbilen i ett vanligt eluttag.

Ladda din elbil med en smart laddbox

Att ladda sin elbil eller laddhybrid hemma med laddbox vid villan under natten är säkert, kostnadseffektivt och framförallt gynnsamt för elsystemet!

Hur lång tid tar det att ladda en elbil?

Laddar du hemma eller på stan? Här kan du läsa om hur lång tid det tar att ladda en elbil och vad det är som påverkar laddtiden!

Elbil som laddas

Så minimerar du risk för brand i elbilen

Genom att ladda bilen med en laddbox minskar du risken för överhettning och brand. Här kan du läsa mer om hur du minskar risken för brand i elbilen.

Familj som åker bil

Vad kostar det att ladda en elbil?

Så mycket kostar det att ladda din elbil och köpa en laddbox.

Närbild på en elbils ladduttag

Laddstolpe för företag - ladda bilen på jobbet

Vi erbjuder premiumlösningar för elbilsladdning till ditt företag tillsammans med vår samarbetspartner Mer Sweden.

Parkeringsplats för elbilsladdning

Laddstolpe för brf - så fungerar det

Standardpaket eller en skräddarsydd lösning? Tillsammans med vår samarbetspartner Mer Sweden erbjuder vi premiumlösningar till din bostadsrättsförening.