Beställ en laddbox

Ladda din bil hemma på ett enkelt, säkert och effektivt sätt med en laddbox. Vi erbjuder laddboxar från marknadsledande tillverkare av laddutrustning via vår partner Mer. I priset ingår standardinstallation och dynamisk lastbalansering. Laddboxarna passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden

Alfen Single Pro-line

Snygg och smidig laddbox med en effekt på 11 kW. Välj mellan fast uttag eller 5 meter kabel. Den smarta laddboxen kopplas upp med 4G och levererar en månadsrapport över din förbrukning.


Pris från: 11 250 kr

Inklusive standardinstallation, lastbalansering och nyttjande av skattereduktion för grön teknik. Pris utan skattereduktion från 22 500 kr, inklusive standardinstallation. Samtliga priser är inklusive moms.

Alfen S-line 11kW

Denna stilrena laddbox från Alfen är en säker laddbox i smidig design som tillverkas i Europa. Den är försedd med många smarta funktioner och installeras med lastbalansering som gör det lätt att ladda hemma.

Pris från: 9 420 kr

Inklusive standardinstallation, lastbalansering och nyttjande av skattereduktion för grön teknik. Pris utan skattereduktion från 18 840 kr, inklusive standardinstallation. Samtliga priser är inklusive moms.

CTEK CC2 Dual 11kW

En laddbox från CTEK med en effekt på 11 kW. Välj mellan två uttag eller två kablar á 7,5 m. Perfekt för dig som behöver ladda två elbilar samtidigt. Den smarta laddboxen kopplas upp med 4G och levererar en månadsrapport över din förbrukning.

Pris från: 16 830 kr

Inklusive standardinstallation, lastbalansering och nyttjande av skattereduktion för grön teknik. Pris utan skattereduktion från 33 660 kr, inklusive standardinstallation. Samtliga priser är inklusive moms.

Garo GLB+ 4G

Laddboxen Garo GLB+ är utvecklad för säker och effektiv laddning och är försedd med DC-övervakning enligt krav i Elinstallationsreglerna. Går att beställa med uttag eller fast kabel.


Pris från: 12 495 kr

Inklusive standardinstallation, lastbalansering och nyttjande av skattereduktion för grön teknik. Pris utan skattereduktion från 24 990 kr, inklusive standardinstallation. Samtliga priser är inklusive moms.

Ska jag köpa en laddbox med uttag eller fast kabel?

När du ska köpa en laddbox behöver du ta ställning till om du ska köpa en laddbox med fast kabel eller laddbox med uttag och kabel som du kan ta med dig. Många tycker att laddbox med kabel är ett bra alternativ eftersom du då kan ta med kabeln när du är ute och åker. Med laddbox med uttag kan du anpassa dig när du skaffar en ny bil som kanske har ladduttaget på en annan plats. Läs mer om att ladda elbilen hemma här!

Ratt i elbil

Elbilsladdning - Allt du behöver veta

Planerar du att köpa elbil och undrar hur det funkar med laddningen? Här har vi samlat allt du behöver veta om elbilsladdning!

Elbil på väg

Grön Rot - avdrag för laddboxar

Den 1 januari 2021 infördes avdraget för ”Grön Teknik” som gäller bland annat installation av laddbox hemma. Här kan du läsa mer om det gröna rotavdraget.