Laptop och hund på en brygga

Uppkopplad vardag med fiber

Den 1 april 2020 flyttade fibern hem till oss. Det innebär att vi har tagit över försäljning, marknadsföring och kundservice för fiberanslutningar. Du som redan är ansluten till fiber märker ingen skillnad utan fortsätter vara uppkopplad i din vardag – precis som vanligt.

Varför fiber?

Med fiber får du en uppkopplad vardag där kapaciteten räcker för att hela familjen samtidigt kan surfa, streama och arbeta med rätt kapacitet. En fiberanslutning kan också höja värdet på ditt hem.

Vad betyder öppet nät?

Det innebär att det är fri konkurrens mellan tjänsteleverantörerna i vårt fibernät. Du väljer fritt bland bredband, telefoni, TV och andra fibertjänster och beställningen gör du direkt hos leverantören. Du kan enkelt se alla leverantörer i tjänsteguiden

Hur beställer jag fiber?

Det är enkelt att beställa fiber på webben. Du kan också kontakta kundservice på 016-10 60 60 eller kundservice@eem.se.

Vad kostar det?

Om det finns fiber i området där du bor är standardpriset 24 900 kronor. Då ingår allt utom grävning på egen tomt, det kan du beställa av oss om du inte vill gräva själv. Bor du i ett område utanför fibernätet återkommer vi med en offert.

Trådlöst internet med fiber

Trådlöst internet mer självklart än någonsin

Sverige är ett av de länder i världen där störst andel av befolkningen har tillgång till en modern, trådlös bredbandsanslutning. Läs artikeln med Jimmy Persson, utvecklings- och säkerhetschef på Svenska Stadsnätsföreningen, oma de största snackisarna inom branschen just nu.