Beställ laddbox

Att kunna ladda bilen när den står parkerad är en av de viktigaste förutsättningarna för att kunna ha elbil. Våra laddboxar är speciellt anpassade för laddning i hemmet och passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden.

Som helhetsleverantör hjälper vi dig med både beställning och hela installationen. Leveranstiden kan variera beroende på arbetsbelastning och tillgången av hårdvara. Vår ambition är att din laddlösning ska vara i drift inom fyra veckor från beställning. 

Standardinstallation

Installationen av laddboxen görs direkt i din elcentral och ska alltid utföras av en behörig installatör. Standardinstallation är en trygg och prisvärd tjänst utförd av våra experter på just installation av laddboxar.

Frågor och svar

Du har kanske funderingar om installation av laddbox hemma. Vi hjälper dig att reda ut begreppen och svara på de vanligaste frågor här. 

Ladda var du vill

Nu installerar vi laddstationer på en rad olika platser i och utanför stan så du kan enkelt ladda din bil när du behöver det. Hitta laddplatser på över 700 laddplatser runtom i Sverige.