Laddbox för hemmet

Att kunna ladda din elbil när den står parkerad är en av de viktigaste förutsättningarna för att kunna ha elbil. Våra laddboxar passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden och är speciellt anpassade för laddning i hemmet.  I samarbete med Bee Charging Solutions kan vi erbjuda laddhjälp dygnet runt.

Beställ laddprodukter

Välj produkter och lämna dina uppgifter för att beställa laddbox och eventuella tillbehör. 

Laddboxar


LaddkablarLaddkort

Adress för standardinstallation

Anläggnings-ID är ett unikt 18-siffrigt nummer som berättar vilken elmätare som tillhör din bostad. Detta finns på fakturan från din elnätsleverantör. 

Kunduppgifter

För att gå vidare med din installation, behöver du bekräfta nedanstående fyra punkter genom att bocka i dem. I standardinstallationen ingår upp till 10 meters kabeldragning mellan elcentralen och laddboxens placering. En håltagning i trä/gips/betong/leca ingår. Eventuella anpassningar som behövs för att genomföra installationen, t ex grävning för kabel, faktureras dig som kund enligt gällande prislista. Vill du ha mer information, läs mer här.

Uppgifter om installationenTa del av Bee´s avtalsvillkor.


Vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.

Laddkarta för Eskilstuna

Ladda överallt

Nu installerar vi laddstationer på en rad olika platser i och utanför stan. Det innebär att du kan ladda din elbil på ett smidigt sätt när du behöver det.

Parkeringsplats för elbilsladdning

Ladda på jobbet?

Vi har laddlösningar för företag och fastigheter. Vi erbjuder både standardpaket för laddboxar eller så väljer du att skräddarsy din laddlösning. Vi hjälper dig hela vägen.