Illustration av föreningssköld omgiven av lagerkransar

Vilken förening blir Årets förening 2023?

Tack vare många engagerade personer blomstrar Eskilstuna kommuns föreningsliv. Det vill vi såklart hylla. Genom vårt elavtal Eskilstuna-el och samarbetet med våra ambassadörsföreningar utser vi sedan 2020 Årets förening. Nu är det dags att skicka in era nomineringar till Årets förening 2023!

Den vinnande föreningen presenteras i november och belönas med 15 000 kr. Vem som helst kan skicka in sitt förslag till nominering. Motivera varför just din förening ska vinna i formuläret nedan. Föreningen måste vara en av de föreningar vi samarbetar med och som representerar Eskilstuna-el. Sista nomineringsdag är 15 oktober.

Fakta om utmärkelsen Årets förening

  • 2020 infördes utmärkelsen Årets förening inom vårt föreningssamarbete med Eskilstuna-el.
  • Omröstningen sker genom en öppen nominering där vem som helst får nominera sin favoritförening bland våra ambassadörer för elavtalet. Två finalister och en vinnare utses sedan av intern jury. Den vinnande föreningen får 15 000 kronor och även exponering i vår kundtinding, våra sociala kanaler och här på vår webb.
  • De kriterer finalisterna och vinnaren måste uppfylla är:
    - Föreningen har visat stort engagemang i sitt ambassadörskap för Eskilstuna-el.
    - Föreningen bidrar till föreningslivet i både stort och smått, vilket ger en positiv och hållbar utveckling för nuvarande och kommande generationer.
Bild på glada medlemmar i Eskilstuna Parasportförening som utsetts till Årets förening 2021

Eskilstuna Parasportförening - Årets förening 2021

En förening med fokus på allas rätt att få vinna och att ha kul tillsammans. De gör Eskilstuna till en bättre plats med sin medmänsklighet och oss stolta med sitt ambassadörskap för Eskilstuna-el.

Bild på Lina Alvenius, HK Eskil

HK Eskil - Årets förening 2020

En förening som med små medel och stort hjärta gör samhällsnytta. Med glädje och ett synligt ambassadörskap för Eskilstuna-el gör föreningen idrott och en aktiv fritid tillgänglig för fler.