Illustration av föreningssköld omgiven av lagerkransar

Vilken förening blir Årets förening 2022?

Tack vare många engagerade personer blomstrar Eskilstuna kommuns föreningsliv. Det vill vi såklart hylla. Genom vårt populära elavtal Eskilstuna-el och samarbetet med våra ambassadörsföreningar utser vi sedan 2020 Årets förening.

Nu är nomineringen stängd

Tack alla ni som har nominerat er favoritförening! Vinnaren kommer att presenteras här på webben och i våra sociala medier i oktober. Håll utkik!

 

Fakta om utmärkelsen Årets förening

  • 2020 infördes utmärkelsen Årets förening inom vårt föreningssamarbete med Eskilstuna-el.
  • Omröstningen sker genom en öppen nominering där vem som helst får nominera sin favoritförening bland våra ambassadörer för elavtalet. Två finalister och en vinnare utses sedan av intern jury. Den vinnande föreningen får 15 000 kronor och även exponering i vår kundtinding, våra sociala kanaler och här på vår webb.
  • De kriterer finalisterna och vinnaren måste uppfylla är:
    - Föreningen har visat stort engagemang i sitt ambassadörskap för Eskilstuna-el.
    - Föreningen bidrar till föreningslivet i både stort och smått, vilket ger en positiv och hållbar utveckling för nuvarande och kommande generationer.

Eskilstuna Djurskyddsförening utsedd till Årets förening 2022!

Utmärkelsen Årets förening inom samarbetet med vårt elavtal Eskilstuna-el går i år till Eskilstuna Djurskyddsförening, en förening som är en röst till de som inte har en egen.

Bild på glada medlemmar i Eskilstuna Parasportförening som utsetts till Årets förening 2021

Eskilstuna Parasportförening - Årets förening 2021

En förening med fokus på allas rätt att få vinna och att ha kul tillsammans. De gör Eskilstuna till en bättre plats med sin medmänsklighet och oss stolta med sitt ambassadörskap för Eskilstuna-el.