Till sidans huvudinnehåll

Grattis till din nya bostad och välkommen till Eskilstuna!

Som inflyttningspresent vill vi ge dig som ny kund ett erbjudande på ett vardagsvänligt elavtal.

Erbjudande på elavtal

Ange rabattkoden NYKUND så bjuder vi på den fasta avgiften i 6 månader oavsett vilket elavtal du väljer. Rabatten gäller för dig som inte redan har ett elavtal hos oss.

Vilka är vi?

Vi är inte vilket elbolag som helst. Vi är det lokala elbolaget som verkar för att din vardag ska fungera och som erbjuder elavtal som passar för alla boendeformer och familjer. Men det finns en sak som som skiljer oss från andra elbolag. Eftersom vi ägs av Eskilstuna kommun går vår vinst tillbaka till kommunen och används i det kommunala välfärdsuppdraget. Pengar som till exempel kan användas till nya fotbollsmål, upplysta promenadstråk, cykelbanor och satsningar på att få unga i arbete. 

Fossilfri el, oavsett vilket elavtal du väljer

Innan du skaffar ett elavtal måste du reda ut om du vill ha ett elavtal med fast elpris eller rörligt elpris eller kanske en mix? Med ett fast elavtal vet du vad din elkostnad blir varje månad eftersom priset inte påverkas av elmarknadens prisförändringar. Med rörligt elavtal varierar elkostnaden varje månad, eftersom det till skillnad från fast elavtal påverkas av priserna på elmarknaden. Med Eskilstuna-el får du lokalproducerad el med en mix av både fast och rörligt elpris. Dessutom gynnar du även det lokala föreningslivet när du väljer det elavtalet.

Vi tycker såklart att elen du köper av oss alltid ska vara producerad av fossilfria energikällor, det vill säga biomassa, sol-, vind-, vatten- och kärnkraft. Därför får du alltid det, oavsett vilket elavtal du än väljer hos oss. Om du vill ha ett extra schysst elavtal kan du välja tillvalet Bra Miljöval eller Solkraft

Student framför dator

Elavtal till dig som är student

Just nu har vi ett studentplånboksvänligt erbjudande på elavtal för dig som är student och som blir ny kund hos oss.

Bild på ljusslingor med texten Vardagsvinst - Du vinner, miljön vinner, staden vinner

Välj ett vardagsvänligt elavtal

All el vi säljer är fossilfri. Vi har närproducerad el och el från förnybara källor. Vi är ditt lokala elbolag och vår vinst går tillbaka till din vardag.

Grönskande skog med björkar

Gör ett klimatsmart val till ditt elavtal

Miljömärk din el genom att lägga till Bra Miljöval eller välja till lokalproducerad solkraft!