Kvinna på klättervägg

Ta ett säkert grepp om företagets elkostnader

Med Mixpris får ditt företag ett elavtal som består av 50 procent fast pris och 50 procent rörligt pris. Det perfekta elavtalet för dig som vill ha kontroll på dina elkostnader och samtidigt gynnas när elpriset är lågt.

Ett tryggt elavtal med en mix av fast och rörligt elpris

Mixpris är perfekt för företag som vill ha ett tryggt elavtal men som vill lägga sin tid på annat än el. Mixpris är ett modernt och smart elavtal som ger dig kontroll över kostnaden för hälften av elförbrukningen. Samtidigt får du följa marknadens börspriser och dra nytta av när det rörliga elpriset är lågt. Det bästa av två världar helt enkelt.  Fyll i formuläret nedan så skickar vi en offert till dig.

Hos oss får ni fossilfri el

När ni tecknar elavtal hos oss kan ni räkna med att få el som är producerad av biomassa, sol-, vind-, vatten- och kärnkraft när ni tecknar avtal med oss. Om ni vill värna extra om miljön kan ni välja något av våra tillval Bioel producerad i Eskilstuna och Strängnäs och Bra Miljöval.

Elkombi byter namn till Mixpris

Det är exakt samma elavtal som tidigare, men med ett helt nytt namn. Det innehåller fortfarande 50 % fast och 50 % rörligt elpris. Allt är med andra ord sig likt. Förutom namnet då!