Till sidans huvudinnehåll
Bostadsområde med hyreshus

Vilka fastigheter kan anslutas?

De flesta fastigheter som ligger utmed eller i direkt anslutning till det befintliga fjärrvärmenätet kan anslutas, men även utanför fjärrvärmenätet kan en anslutning vara möjlig. Kontakta oss gärna för att prata mer om just dina förutsättningar.

När det finns fjärrvärme i ditt område

Om det finns fjärrvärmerör framdragna till ditt område är det i regel bara att sätta igång. Vi gräver då ner fjärrvärmerör från din fastighet fram till de befintliga rören och kopplar ihop dessa två. 

Om fjärrvärme inte finns i ditt område

Även du som äger en fastighet precis utanför det befintliga fjärrvärmenätet kan vara aktuell för en anslutning. Möjligheten att anslutas grundar sig då på hur långt från nätet din fastighet ligger. Kontakta oss gärna så pratar vi mer om dina möjligheter. 

Ligger din fastighet långt från det befintliga fjärrvärmenätet är fjärrvärme oftast inte att rekommendera. Kontakta oss gärna om du är osäker på vad som gäller i ditt området.  

Porträtt av Emil Fritzell

Vill du ha personlig hjälp?

Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för just ditt företag. Kontakta gärna en av våra säljare.

Person i arbetskläder använder en surfplatta

Anslut din fastighet

Nyfiken på fjärrvärme? Fyll i och skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Ikon för priser

Priser för Fjärrvärme

Här ser du aktuella priser för våra fjärrvärmetjänster. Du kan också beräkna din anslutningsavgift om du inte redan har anslutit dig.