Till sidans huvudinnehåll
Fiber med lysande ändar

Fiber för en uppkopplad vardag

Fiber ger dig ökade möjligheter redan idag oavsett hur dina behov ser ut.

Vad är fiber?

En optisk fiberkabel består av hårstråtunna glasfibrer som skickar signaler med hjälp av ljuspulser. Med ljusets hastighet kan stora mängder av information skickas långa sträckor. Optisk fiber är den enda teknik som man vet klarar framtidens krav på digitala tjänster. 

Fiber för företag

Fiber är en framtidssäker lösning med rätt kapacitet för företagets behov. Den är utbyggnadsbar, har hög leveranssäkerhet och ger dig stor valfrihet oavsett fastighetstyp. 

Med det öppna fibernätet finns ett stort utbud av internet, telefonitjänster och tv. Vi erbjuder också kapacitet och svartfiber.

Två personer på en arbetsplats med varsin laptop

Anslutning till fiber

Att ta beslutet att ansluta sig till fiber ger dig ökade möjligheter redan idag. Vi har lång erfarenhet av att bygga och utveckla fibernätet i Eskilstuna och är stolta över att få ge fler en uppkopplad vardag.

Vi äger fibernätet

Vi äger och bygger ut det lokala fibernätet i Eskilstuna och omkringliggande landsbygd. Med lång erfarenhet av att bygga och utveckla fibernätet ger vi fler en uppkopplad vardag. 
 
Vår arbetsuppgift är:
  • att gräva fram till din fastighet
  • lägga ner fiberkabeln
  • installera utrustning invändigt och utvändigt i din fastighet

Frågor och svar

Anslutning, kapacitet och svartfiber. Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om fiberanslutning för företag och flerfamiljshus.