Till sidans huvudinnehåll
Roddbåt i lugnt vatten

Fast elpris för företag ger trygghet över tid

Med ett fast elpris får ert företag ett elavtal som ger er trygghet under en längre tid. Priset för elen är detsamma under årets alla dagar. På så sätt kan ni ha bra koll på era elkostnader, oavsett om priset svänger uppåt eller neråt på elbörsen. Här kan du läsa mer om hur det fungerar med fast elavtal för företag!

Fördelen med ett fast elavtal för företag

Den stora fördelen när man väljer ett elavtal med ett fast elpris är att du på förhand vet vilket pris du kommer betala för elen ni använder under hela er avtalsperiod. På så sätt kan ni ha koll på era elkostnader, planera er verksamhet långsiktigt och behöver inte heller oroa er om priserna på elmarknaden skulle stiga. Det som styr er totala elkostnad är helt enkelt hur mycket el ni förbrukar.

Vilka företag ska välja fast elpris?

Ett fastprisavtal är bra för de företag som vill ha koll på och kunna budgetera för sina elkostnader. Alternativet är ett rörligt elpris, vilket passar bäst för de företag som vill följa elmarknadens utveckling och svängningar.  

Vi förstår att det kan vara svårt att välja rätt när det finns många olika elhandelsföretag som slåss om er uppmärksamhet och som dessutom erbjuder olika typer av elavtal. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta det elavtal som passar er verksamhet bäst. Hos oss får ni alltid en personlig kontakt som ger er rådgivning och koll på läget. Fyll i vårt formulär och få en offert eller kontakta oss så hjälper vi er. 

Hos oss kan ni räkna med fossilfri el

Vi tycker att det är givet att elen ni köper av oss ska vara producerad av fossilfria energikällor, det vill säga biomassa, sol-, vind-, vatten- och kärnkraft. Oavsett vilket elavtal ni väljer kan ni därför räkna med att få fossilfri el hos oss. För att få ett extra schysst elavtal kan du lägga till Bioel producerad i Eskilstuna och Strängnäs eller Bra Miljöval till ert elavtal.

Porträtt av Emil Fritzell

Vill du ha personlig hjälp?

Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för just ditt företag. Kontakta gärna en av våra säljare.

Människor går igenom dokument

Priser för Elhandel

Vi ger dig en offert som passar ditt företag och er verksamhet.

Brygga vid stilla sjö i solnedgång

Elens ursprung

Hur produceras den el vi säljer och vad har vår elproduktion för påverkan på miljön?