Kvinna på klättervägg

Ta ett säkert grepp om företagets elkostnader

Med Elkombi får ditt företag ett elavtal som består av 50 procent fast pris och 50 procent rörligt pris. Det perfekta elavtalet för dig som vill ha kontroll på dina elkostnader och samtidigt gynnas när elpriset är lågt.

Ett tryggt elavtal med en mix av fast och rörligt elpris

Elkombi är perfekt för företag som vill ha ett tryggt elavtal men som vill lägga sin tid på annat än el. Elkombi är ett modernt och smart elavtal som ger dig kontroll över kostnaden för hälften av elförbrukningen. Samtidigt får du följa marknadens börspriser och dra nytta av när det rörliga elpriset är lågt. Det bästa av två världar helt enkelt.  Fyll i formuläret nedan så skickar vi en offert till dig.

Hos oss får ni fossilfri el

När ni tecknar elavtal hos oss kan ni räkna med att få el som är producerad av biomassa, sol-, vind-, vatten- och kärnkraft när ni tecknar avtal med oss. Om ni vill värna extra om miljön kan ni välja något av våra tillval Bioel producerad i Eskilstuna och Strängnäs och Bra Miljöval.

Här kan du se hur den totala elmixen såg ut för alla våra elkunder under 2020. Samma information hittar du på din elfaktura. Om ni har lagt till något av våra tillval har ni alltid 100 procent el från förnybara energikällor. Elmix 2020 total EEM.jpg

 

Porträtt av Emil Fritzell

Vill du ha personlig hjälp?

Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för just ditt företag. Kontakta gärna en av våra säljare.

Människor går igenom dokument

Få en offert

Vi ger dig en offert som passar ditt företag och er verksamhet.