Vi har elavtal för ditt företag

Hos oss får du alltid personlig rådgivning och ett skräddarsytt elavtal som passar just ditt företag och din verksamhet. Våra moderna och prisvärda avtalslösningar passar både stora och små företag. Oavsett vilket elavtal du väljer får du en fossilfri elmix. Du kan även välja till Bra Miljöval eller Bioel producerad i Eskilstuna och Strängnäs.

El till företag

Vi har lång och bred erfarenhet av att leverera el till företag inom flera olika branscher. Här kan du läsa om våra avtalsformer för företag. Tveka inte att kontakta oss om du vill ha hjälp att välja elavtal - eller fyll i formuläret för att få en offert. Välkommen som företagskund hos oss.

Elpriser för företag

Innan du tecknar ett elavtal för företag bör du veta vilken prismodell som passar ditt företag bäst. Vi erbjuder elkombi, fast elpris, rörligt elpris samt anvisningsavtal, där du garanterat kan hitta det som passar just dig och ditt företag bäst. Självklart kan du teckna ett elavtal med Bra Miljöval-El, där elproduktionen uppfyller Naturskyddsföreningens miljökrav. Dessutom kan du välja att teckna ett elavtal med lokalproducerad Bioel, där ditt företag får 100 procent förnybar el. Nedan kan du läsa mer om hur elpriserna kan se ut för dig som företagskund.

 Elkombi 

Med Elkombi får ditt företag ett elavtal som består av 50 procent Fast pris och 50 procent Rörligt pris. Ett perfekt elavtal för ett företag som vill ha det bästa av två världar, som vill ha koll på elkostnaderna men samtidigt ha utrymme att följa marknadens börspriser. Läs mer om Elkombi.

 Fast pris 

Med ett fast elpris får ditt företag samma pris för elen dygnet runt under hela avtalsperioden. På så sätt kan ditt företag ha full koll på era elkostnader oavsett om det svänger uppåt eller neråt på elbörsen. Tryggheten med ett fast pris hjälper ditt företag att vara kostnadseffektiva och att planera verksamheten långsiktigt utan att drabbas av höga elpriser. 

 Rörligt pris 

Med ett rörligt elpris får du hela tiden aktuellt marknadspris som baseras på elbörsens spotpriser. Om priserna faller så blir elen billigare för ditt företag, samtidigt som ni kan riskera att i bland få högre elpriser. Om ditt företag är flexibla och har utrymme för lite svängningar på börsen är detta ett passande elavtal. 

 Anvisningsavtal 

Om ditt företag är elnätskund hos oss men inte tecknat något elavtal får företaget ett Anvisningsavtal med ett så kallat tillsvidarepris. Det lönar sig oftast att teckna ett elavtal - oavsett om företaget förbrukar mycket eller lite el. Här kan du se prisjämförelse för anvisningsavtal hos EEM.