Parkeringsplats för elbilsladdning

Vi ger dig en trygg och smart laddlösning

Vi erbjuder premiumlösningar för elbilsladdning tillsammans med vår samarbetspartner Mer Sweden. Tekniska hårdvarulösningar och mjukvarutjänster som innefattar allt från laddhjälp dygnet runt till service, betaltjänster, statistik och tidstyrningar. Givetvis sköter vi även installationen av din nya anläggning för att ladda elbilar.

1. Hur vill du ladda?

Du laddar bilen snabbast och säkrast med en laddbox. Antingen väljer du ett färdigt paket med laddbox för bostadsrättföreningen eller företaget. Passar inte standardpaketen? Då hjälper vi dig att skräddarsy en lösning till din fastighet.

2. Trygg installation

Du får hjälp av våra behöriga elinstallatörer med en säker installation. Som tillval finns även en lastvakt, som skyddar ditt elnät från överbelastning samtidigt som du får en effektiv laddning. Lastvakten känner av hur mycket effekt fastigheten drar och anpassar och optimerar bilens laddning efter det.

3. Vi hjälper dig hela vägen

Tillsammans går vi igenom dina förutsättningar och önskemål. Vi hjälper dig hela vägen, även när laddboxen är installerad. Den smarta laddboxen är uppkopplad och gör att du får en översikt över din förbrukning.