Öppettider för företag:

Måndag till fredag kl 07.00-16.00

""

Återvinningsanläggningen Lilla Nyby

Som företag lämnar du ditt avfall till återvinningsanläggningen Lilla Nyby, där ser vi till att det tas om hand på ett ansvarsfullt sätt. Välkommen!

Kör upp på vågen

Som en del av vårt kvalitetsarbete på Lilla Nyby har vi monterat upp radiakbågar vid vågen för företagskunder. Bågarna hjälper oss att mäta om det finns radioaktivitet i bilens last. Det här är för att förbättra arbetsmiljön för både dig och medarbetare på Lilla Nyby men också för att förhindra att du ska betala onödiga kostnader för att riskera att kontiminera annat material. Därför är det extra viktigt att du och/eller dina chaufförer kör max 5 km/h upp på vågen så att bågarna hinner att avläsa lasten.

Vi väger allt farligt avfall

Enligt krav från Avfall Sverige väger vi in allt farligt avfall. Det innefattar även invägning av vitvaror, kyl och frys samt all elektronik. Tänk på att du när du lämnar farligt avfall även måste lämna ett ifyllt transportdokument till oss.

Nej tack till säckar

Om du slänger avfall i de olika containrarna på rampen så ska allt material ska sorteras synligt i de olika containrarna. Töm dina säckar och sortera allt material. Om du har funderingar kring sortering finns alltid vår personal på plats för att hjälpa dig. 

Hitta hit

Lilla Nyby hittar du vid väg 53 längs med Malmköpingsvägen.

Områdesregler på Lilla Nyby

När du passerat entrén till Lilla Nyby anses du ha accepterat våra områdesregler, därför är det bra om du läst igenom dem innan besöket.

Hämtning av farligt avfall under sommaren

Under veckorna 26-32 erbjuder vi hämtning av farligt avfall endast från dig som är registrerad kund hos oss. Vi kan inte erbjuda sorteringsjobb av specialist under dessa veckor.

Kirsi Gustavsson.

Kontakta en säljare

Boka tid för ett möte, få svar på dina frågor eller få mer information om våra produkter och tjänster.