Till sidans huvudinnehåll
64/203 (visa lista)
Bild på elljusslinga på paviljong med hus i bakgrunden

Teckna vårt nya elavtal Mixpris

Nu kan du som är privatkund välja att teckna vårt mixprisavtal – Mixpris! Det är elavtal med en blandning av 50 % fast och 50 % rörligt elpris - det bästa av två världar i ett elavtal.

Avtalet har tidigare erbjudits till våra företagskunder under namnet Elkombi. Det byter nu namn och finns valbart för alla våra kunder. Här kan du som är privatkund läsa mer om elavtalet och även teckna det!

Är du företagskund? Här kan du läsa mer och begära offert

Ja, precis som i alla våra elavtal ingår det fossilfri el.

Nej, Mixpris ersätter inte något annat elavtal. Vi är glada att kunna erbjuda ett mixpris-avtal till dig som kund även under den tid vi ser över avtalsformen för Eskilstuna-el.

Just nu har vi inte kapacitet att kunna erbjuda fler kunder att teckna Eskilstuna-el utan behöver se över förutsättningarna för elavtalet. Precis som Mixpris är också Eskilstuna-el en typ av mixprisavtal. Skillnaden mellan elavtalen är storleken på den fasta och rörliga delen av elpriset och även hur och när elen köps in. Det är de faktorerna som vi ser över nu för att kunna fortsätta erbjuda Eskilstuna-el till dig som kund.

Både företags- och privatkunder kan teckna elavtalet.

För dig som tecknat elavtalet innan namnbytet löper allting på precis som vanligt. Det enda nya är namnet och uppdaterade avtalsvillkor som nu innehåller det nya namnet för elavtalet. Du hittar avtalsvillkoren här

Det är bara namnet som är annorlunda. Allt annat är exakt likadant.

Precis som namnet indikerar är Mixpris ett elavtal med en mix av fast och rörligt elpris. Det gör att 50 procent av kostnaden för din elförbrukning baseras på ett fast elpris medan de andra 50 procenten baseras på marknadens rörliga elpris.

Du bestämmer själv hur lång bindningstid du vill ha – 1,2,3 eller 5 år. Oavsett vilken bindningstid du väljer behåller du det fasta elpriset under hela perioden.