Till sidans huvudinnehåll

Sponsring

Vi värnar om Eskilstunas kultur- och föreningsliv och ger sponsringsbidrag i samarbete med Eskilstuna Kommunföretag AB – eller genom vårt föreningssamarbete med Eskilstuna-el.

Vi har en lång tradition av sponsring till olika event och föreningar i Eskilstuna och är stolta över att kunna erbjuda sponsringsbidrag genom två olika upplägg. Det ena sponsringsupplägget sker i samarbete med Eskilstuna kommunföretag där du kan ansöka om sponsring. Det gäller både som enskild förening eller som arrangör av större evenemang. Läs mer och skicka in din ansökan på eskilstunakommunforetag.se.

Föreningssamarbete med Eskilstuna-el

Vårt andra sponsringsupplägg innebär ett samarbete där din förening blir ambassadör för vårt populära elavtal Eskilstuna-el och därmed får ta del av vårt sponsringsbidrag. Exakt hur mycket som tillfaller din förening beror på hur många kunder som kryssat för och valt just din förening. Det betyder att ju fler kunder som tecknar Eskilstuna-el och väljer din förening – desto större blir sponsringen till föreningen.

Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara ambassadör för Eskilstuna-el och hur du skickar din ansökan. 

Barn iklädda fotbollströjor står på en gräsmatta och håller i en pokal

Bli ambassadör för Eskilstuna-el

Vill din förening också vara ambassadör för vårt populära elavtal Eskilstuna-el och ta del av vår sponsring? Skicka in en intresseanmälan här.