Till sidans huvudinnehåll
174/199 (visa lista)

När vinsten blir vardag

Ett elavtal hos oss är så mycket mer än bara ett elavtal. All el vi säljer är fossilfri. Vi har närproducerad el och el från förnybara källor. Vi är vinstdrivande. Men visste du att hela vinsten går tillbaka till samhället och din vardag? Nya cykelbanor, nya fotbollsmål, levande bibliotek och utegym, reflexvästar till skolbarnen, upplysta promenadstråk, fräscha badplatser... Det är faktiskt du som äger oss genom kommunen! Vi kallar det: Vardagsvinst!

Vi är inte vilket elbolag som helst. Vi är det lokala elbolaget som verkar för att din vardag ska fungera och som erbjuder elavtal som passar för alla boendeformer och familjer. Men det finns en sak som som skiljer oss från andra elbolag. Eftersom vi ägs av Eskilstuna kommun går vår vinst tillbaka till kommunen och används i det kommunala välfärdsuppdraget. Pengar som till exempel kan användas till nya fotbollsmål, upplysta promenadstråk, cykelbanor och satsningar på att få unga i arbete. Det ser vi gynnar alla Eskilstunabor i vardagen. 

Du vinner, miljön vinner och staden vinner

Man kan säga att vår vinst inte går tillbaka till vilka aktieägare som helst. Den går till oss alla som bor och lever i kommunens olika delar. Vi kan inte bestämma vad vårt bidrag ska användas till - det är upp till Eskilstuna kommun att avgöra vilka satsningar som behövs.

Men för varje insats som görs, oavsett om det är att anlägga en ny lekpark, förse skolbarn med reflexvästar eller tillhandahålla ett levande bibliotek kan vi alltså vara med och bidra. Vardagsvinst i dess renaste form alltså.

Fossilfritt såklart

Du får alltid fossilfri el när du tecknar ett elavtal hos oss, oavsett om du väljer faströrligt eller vårt populära elavtal Eskilstuna-el. Så teckna inte vilket elavtal som helst - teckna ett vardagsvänligt elavtal!