Till sidans huvudinnehåll
187/202 (visa lista)
Bild på Lina Alvenius, HK Eskil

HK Eskil är Årets förening 2020

Tack vare många engagerade personer blomstrar Eskilstuna kommuns föreningsliv. Dessa eldsjälar vill Eskilstuna Energi och Miljö hylla! I år går utmärkelsen Årets förening till HK Eskil, en förening med stort hjärta.

En förening som med små medel och stort hjärta gör samhällsnytta. Med glädje och ett synligt ambassadörskap för Eskilstuna-el gör föreningen idrott och en aktiv fritid tillgänglig för fler.

Så lyder motiveringen till att HK Eskil utses till Året förening av Eskilstuna Energi och Miljö. Årets förening vinner 15 000 kronor. Lina Alvenius, ordförande i HK Eskil, tar emot blommor och diplom med ett stort leende.

- Det är fantastiskt kul att HK Eskil blir Årets förening. Det värmer i hjärtat att vi blivit nominerade, att folk tänkt på oss! Vi är jätteglada över samarbetet med Eskilstuna-el. Eskilstuna är ju en riktig handbollsstad. HK Eskil bidrar till att vi fortsätter att vara det, genom att plantera kärleken till handboll hos fler, säger hon.

Om Eskilstuna-el

51 föreningar i Eskilstuna representerar elavtalet Eskilstuna-el. Ambassadörskapet innebär att föreningen marknadsför Eskilstuna-el till medlemmar och supporters. Därmed får föreningen ta del av Eskilstuna Energi och Miljös sponsringsbidrag. Kunder som tecknar elavtal kryssar för vilken föreningen de vill sponsra. Ju fler kryss från kunder en förening får, desto större blir bidraget till föreningen.

Blir det din förening som vinner nästa år? Här är kriterierna:

  • Föreningen har visat stort engagemang i sitt ambassadörskap för Eskilstuna-el.
  • Föreningen bidrar till föreningslivet i både stort och smått, vilket ger en positiv och hållbar utveckling för nuvarande och kommande generationer.