Till sidans huvudinnehåll
145/202 (visa lista)
Droppande kran

Vattnet stängs av i delar av Borsökna, torsdag 29/4, kl. 21.00

Ett reparationsarbete på ledningsnätet innebär att vi stänger av vattnet under kvällen/natten. Tre vattentankar kommer att finnas i området för påfyllning av vatten.

Från kl 21.00 torsdag den 29/4 stängs vattnet av och det sätts på igen så fort vi är färdiga med reparationen. Vi räknar med att det blir senast kl. 05.00 fredag morgon 30/4.

Vid behov ber vi dig att tappa upp vatten i förväg. Vatten kommer också att finnas tillgängligt för hämtning i tankar som ställs ut under reparationsarbetet. Tankarna kommer att stå vid Falkvägen 42, Falkvägen 87 och Flugmötesvägen 31. Ta med eget kärl att hämta vatten i.

Adresser som påverkas är:
Flugmötesvägen, Dvärgsångarvägen, Ejdervägen, Stenåsvägen, Svanvägen, Falkvägen, Taltrastvägen, Björktrastvägen, Nötväckarvägen, Tofsmesvägen, Fluggsnapparvägen, Vipvägen, Ringduvevägen, Grönfinksvägen, Sävsångarvägen, Gråsparsvägen, Örnvägen, Tranvägen och Solvägen.

Missfärgat vatten kan uppstå
När vattnet sätts på igen kan vattnet till en början vara missfärgat. Ofta släpper små partiklar av järn när flödet kommer igång i ledningarna. Då är det bra om man låter en eller flera kranar spola en stund tills vattnet klarnat. Mer om missfärgat vatten finns att läsa härnedan eller i den här länken. http://www.eem.se/privat/vatten-avlopp/ditt-vatten/vattenfakta2/missfargat-vatten/

Vi förstår att detta är besvärligt för er som drabbats och ber om överseende!

Följ vår driftinfo
På vår driftinformationssida kan du följa information om pågående driftstörningar. http://www.eem.se/privat/driftinformation/ 

Missfärgat vatten från kran

När vattnet stängs av

Ibland måste vi stänga av vattnet. När vattnet sätts på igen är det ibland missfärgat. Här förklarar vi varför.