Till sidans huvudinnehåll
8/203 (visa lista)

Driftinformation direkt i mobilen

Vi vill att du så snabbt och smidigt som möjligt ska få information om eventuella avbrott som du berörs av. Därför är vi glada att vi nu kan erbjuda sms-avisering för avbrottsinformation direkt i din mobil.

Så här fungerar det

Vid planerade och akuta avbrott på våra tjänster skickas ett sms ut till samtliga registrerade mobilnummer som finns på berörda adresser. Sms-tjänsten för driftinformation fungerar som ett komplement till den avbrottsinformation vi har på vår webbplats.  

Registrering och avregistrering

Om du vill få driftinformation till ett eller flera mobilnummer som inte finns registrerade på din adress idag måste du själv gå in och registrera numret/numren. Skyddade nummer, nummer som är kopplade till företagsabonnemang eller nummer som är listade som osynliga på Internet får inga sms om man inte själv går in och registrerar dem via registreringsportalen. 

Vill du lägga till fler nummer eller prenumerera på driftinformation för fler adresser, exempelvis sommarstugan, kan du enkelt göra det i registreringsportalen på den här sidan.

Få sms vid driftstörningar

Få sms vid driftstörningar

Håll dig uppdaterad om planerade och oplanerade driftavbrott och ändrade sophämtningstider. Tjänsten är helt kostnadsfri.

Aktuell driftinformation

Håll dig uppdaterad om planerade och pågående driftstörningar för Fjärrvärme, Elnät samt Vatten och Avlopp.