Surfa snabbt med stadsnätet

Stadsnätet i Eskilstuna har sedan starten drivits av oss på Eskilstuna Energi och Miljö. Men det mesta blir bättre om man gör det tillsammans, därför har vi gått samman med stadsnäten i Strängnäs, Västerås och Hallstahammar och bildat drift- och utvecklingsbolaget Fibra.

Varje kommun äger sitt eget stadsnät. Fibra driver och utvecklar nätet åt oss. Genom att göra saker tillsammans blir vi starkare än vad varje stadsnät varit var för sig och på så vis kan vi leverera ännu bättre kvalitet till dig som är ansluten.
Fibra är ett nät som inte är till för att fånga, utan för att släppa fritt. I nätet konkurrerar ett stort antal leverantörer om att erbjuda dig som kund ett stort utbud av bredbandstjänster såsom internet, tv, telefoni och mycket annat. Att de delar på samma vägbana gör att priserna på tjänsterna pressas ner och bindningstiderna blir korta eller obefintliga.

Allt går via fiber och håller därför högsta klass rent tekniskt. Och du väljer såklart fritt vilken eller vilka tjänster och leverantörer du vill använda.

På fibra.se kan du läsa mer om tjänsteutbudet och hur det går till att ansluta sig. Du kan också söka på din adress för att se om den fastighet du bor i redan är ansluten.

 

Fibras tjänsteguide

Här kan du enkelt jämföra leverantörer och beställa internet, TV och telefoni.

""

Är du ansluten?

Sök på din adress för att se om du är ansluten till stadsnätet.

""

Har du en fråga?

Vill du veta mer om Fibra eller vill ställa en fråga? Kontakta gärna Fibras kundservice. 

""

Upplever du störningar i nätet?

Se alla planerade och oplanerade avbrott för Fibra.

Har du en fråga?

Vill du ha personlig hjälp?

Har du frågor? Vi hjälper dig. Ring oss på 016-710 23 00