Information med anledning av covid-19

Här hittar du information om hur vi anpassat vår verksamhet och arbetssätt med anledning av den pågående pandemin. Allt eftersom riktlinjer förändras kan informationen komma att uppdateras.

Redan från kännedomen om covid-19 i början av 2020 har vi tagit situationen på största allvar och vidtagit ett flertal åtgärder för att inte riskera smittspridning hos vare sig våra egna medarbetare eller våra kunder. Vi följer de råd och rekommendationer som myndigheterna ger och följer upp och bevakar händelseutvecklingen noggrant. Vi gör allt vi kan för att vara lättillgängliga och kunna ge dig så bra service som möjligt trots det rådande läget.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss kan du göra det på flera olika sätt. Det går bra att ringa, mejla eller beskriva ditt ärende i ett kontaktformulär. Vi har också en chattfunktion på vår webbsida där du kan ställa frågor direkt och du kan även kontakta oss via Facebook.

Du når oss på telefon 016-10 60 60 eller e-post kundservice@eem.se

Här kan du se våra öppettider för vår kundservice (länk).

Receptionen på Kungsgatan

Vi har nu efter en tids nedstängning öppnat vår reception och kundmottagning och tar emot ett begränsat antal besökare. Max 3 personer får samtidigt vistas i utrymmet för att förhindra trängsel under förutsättning att man är symptomfri. Vid minsta symptom som snuva eller hosta ber vi dig att kontakta oss via telefon, chatt eller mejl för ditt ärende i stället.

Har du en inbokad tid med någon hos oss ber vi dig kontakta den personen du ska besöka så att denne kan möta upp dig så snart som möjligt.

Återvinningscentraler

Våra återvinningscentraler är öppna som vanligt. I den mån det går ber vi dig besöka dem under vardagar i stället för på helgen, då vi har flest besökare. Trafikvakter begränsar flödet av besökare in till anläggningarna på helgerna och köer kan uppstå. Våra studiebesök är just nu kraftigt begränsade och genomförande bedöms individuellt.

Här hittar du öppettider till Lilla Nyby återvinningscentral (länk) och här hittar du ReTuna återvinningscentrals öppettider (länk).

Återbruksgallerian ReTuna

ReTuna återbruksgalleria är öppen som vanligt mellan kl. 10-19 på vardagar och mellan kl. 10-15 på helgerna men öppettiderna i de olika butikerna kan variera.  Här kan du läsa information gällande butiksöppettider och vilka råd som gäller vid besök i gallerian (länk). 

Arbete hemma hos dig

Vid akuta fel som måste åtgärdas och vid nödvändigt underhåll då vi måste besöka din bostad kontaktar vi alltid dig. Vår personal bär vid hembesök skyddsutrustning i form av munskydd, visir och skyddshandskar. Ett krav för att våra tekniker ska få göra besök i hemmiljö är att både de, och ni som bor i fastigheten, respekterar riktlinjerna för att hålla avstånd och att samtliga är symptomfria.

Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen!
Kundservicemedarbetare hjälper kund vid disk

Kontakta kundservice

Vi hjälper dig att teckna elavtal, anmäla flytt eller beställa någon av våra tjänster.

Ikon för öppettider

Våra öppettider

Idag har vi öppet följande tider:

Öppettider Lilla Nyby 07.00 - 16.00
Öppettider ReTuna 10.00-19.00
Kundservice 08.00 - 16.00