Till sidans huvudinnehåll
115/203 (visa lista)
Bild på glada medlemmar i Eskilstuna Parasportförening som utsetts till Årets förening 2021

Eskilstuna Parasportförening är Årets förening 2021

För andra året i rad delar vi ut utmärkelsen Årets förening inom samarbetet med vårt elavtal Eskilstuna-el. Denna gång går utmärkelsen och de 15 000 kronorna till Eskilstuna Parasportförening.

Motiveringen lyder: 

En förening med fokus på allas rätt att få vinna och att ha kul tillsammans. De gör Eskilstuna till en bättre plats med sin medmänsklighet och oss stolta med sitt ambassadörskap för Eskilstuna-el.

- Vi är väldigt glada och stolta över att bli Årets förening. Vi och vänder ett stort tack ut till alla våra medlemmar och till de som är aktiva i föreningen, säger en väldigt glad Ida Lundqvist, ordförande för Eskilstuna Parasportförening, som tog emot priset på inspelningen av den digitala Årsträffen för Eskilstuna-el.

Fakta om utmärkelsen Årets förening

  • 2020 infördes utmärkelsen Årets förening inom vårt föreningssamarbete med Eskilstuna-el.
  • Omröstningen sker genom en öppen nominering där vem som helst får nominera sin favoritförening bland våra ambassadörer för elavtalet. Två finalister och en vinnare utses sedan av intern jury. Den vinnande föreningen får 15 000 kronor och även exponering i vår kundtinding, våra sociala kanaler och här på vår webb.
  • De kriterer finalisterna och vinnaren måste uppfylla är:
    - Föreningen har visat stort engagemang i sitt ambassadörskap för Eskilstuna-el.
    - Föreningen bidrar till föreningslivet i både stort och smått, vilket ger en positiv och hållbar utveckling för nuvarande och kommande generationer.