Besöksinformation - med anledning av Coronaviruset

Med anledning av Coronaviruset (Covid-19) tar vi i dagsläget inte emot några spontana besök. Det innebär att vår kundservice samt reception för besökande på Kungsgatan 86 hålls stängda tillsvidare. Vi tar inte heller emot studiebesök.

För kundärenden

Du är välkommen att kontakta oss på telefon 016-10 60 60 eller maila oss på kundservice@eem.se för ärenden till kundservice. Besökare är välkomna att boka tid via telefon eller email med den person du avser besöka.

Studiebesök

Efter att Folkhälsomyndigheten numera bedömer risken som mycket hög för att Coronaviruset kan komma att spridas kommer vi tills vidare inte ta emot några studiebesök vid våra anläggningar. Det är en åtgärd för att skydda vår samhällsviktiga verksamhet. Besök som redan är inbokade kommer att avbokas. 

Besök på återvinningscentraler

Vi uppmanar dig som tänkt besöka våra återvinningscentraler att göra det på vardagarna. Detta för att sprida ut besöksantalet och minska den folksamling som uppstår under helgerna. Om du måste åka till återvinningscentralen på en helg påminner vi dig om att hålla avstånd till andra besökare och till personalen.

Vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten gällande Covid-19 och hoppas att du gör det också. Tack för visad hänsyn om dig och dina medmänniskor.