Give Watts lampa

Tävla om en unik Cirkuslampa!

Äntligen lanseras den, Cirkuslampan som är specialdesignad av Sveriges energiföretag och som symboliserar kopplingen mellan elektricitet och ljus.

I Eskilstuna har vi haft elektricitet sedan början på 1900-talet. Det gör att vi kan studera och göra läxor även mörka kvällar. Idag lever 1,3 miljarder människor i världen utan el. I Kenya låter fattiga barn bli att studera därför att de saknar lampor. Det gör att de fastnar i fattigdomen. Nu kan du tävla och vinna denna Cirkuslampa, värde 3 895 kr. För varje lampa går 500 kr till GIVEWATTS, som ger barn i Kenya solenergilampor. Så kan även de studera. Du kan läsa mer på givewatts.org

Gör så här för att vara med och tävla

1. Gilla vår sida Eskilstuna Energi och Miljö på Facebook

2. Ta en bild på en elpryl som för dig betyder något extra i din vardag! När du har fotat din utmaning, ladda upp den på vår Facebook-sida som ett inlägg eller i ditt eget Instagram-konto med hashtag #EEM_elensdag2017. Tänk på att du behöver ha ett öppet Instagram-konto för att vi ska kunna se ditt bidrag.

Tävlingen pågår från Elens dag 23 januari till 18 april. Vinnande foto publiceras senast 30 april i ett inlägg på vår facebook-sida och här på vår hemsida. Vi kontaktar även vinnaren via kommentarfältet under vinnarbilden.

Genom att du laddar upp din bild med hashtag #EEM_elensdag2017 godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor.*

 

Tävlingsvillkor*

Observera att vinnarlampan är i färgen grå.

Du får ladda upp fler bilder, kom bara ihåg att använda samma hashtag till alla dina bilder.

För att få vara med och tävla måste du vara folkbokförd/ha fritidshus i vår kommun. Anställda hos Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö samt deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen.

Tävlingen pågår mellan 23/1 - 18/4 2017. Vinnaren presenteras på vår Facebook-sida och på vår hemsida senast 30/4. En jury bedömer och utser den mest stämningsfulla bilden.

Innehåller din bild människor måste dessa personer ge sitt samtycke för att du skickar in fotot. Genom att du skickar in ditt bidrag till i tävlingen intygar du att bidraget är ditt eget och överlåter upphovsrätten avseende bidraget till Eskilstuna Energi och Miljö.

Vi förbehåller oss rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen.

Tävlingen genomförs av Eskilstuna Energi och Miljö utan stöd eller sponsring av Facebook eller Instagram.