Vi är stolta prissponsorer på Sörmlandsgalan

På lördag går Sörmlandsgalan av stapeln i Eskilstuna och vi är en av prissponsorerna och får då äran att dela ut priset för "Årets värdefulla idrottsförening". Det här är viktigt för oss då det lokala föreningslivet inom idrott och kultur ligger oss varmt om hjärtat. Priset kommer gå till en förening som bland annat arbetat på ett föredömligt sätt med miljöfrågor och gjort klimatsmarta val under det gångna året.

- Vi vill bygga relationer med föreningslivet och det visar vi genom både samarbetet genom Eskilstuna-el och genom att dela ut det här priset på Sörmlandsgalan, säger Kari Potkonen, försäljningschef på Eskilstuna Energi och Miljö.

Årets Värdefulla idrottsförening

Priset tilldelas den idrottsförening som under det gångna året i beslut och handling verkat för en välkomnande förening och som på ett utmärkande sätt arbetar utifrån Idrotten vills fyra hörnstenar (glädje & gemenskap, demokrati & delaktighet, allas rätta att vara med, rent spel). Eller som på ett föredömligt sätt arbetat med miljöfrågor och gjort klimatsmarta val under det gångna året.

 

De nominerade är:

Nyköpings kampsportsklubb

Vingåkers idrottsförening

KIF-basket Katrineholm

http://www.sormlandsgalan.se/