Delta i undersökning om vår nya hemsida

Vi håller nu på att ta fram en ny webbplats och vi vill ha hjälp av dig som kund hos oss att testa den nya hemsidan och dess funktioner.

Vi undrar därför om du vill delta i en fokusgrupp som får testa och utvärdera den nya hemsidan. Fokusgruppen träffas tisdagen den 17 januari kl 17.30 i Eskilstuna. Plats meddelas senare.

Under 1,5 timme får du och övriga deltagare klicka er runt på hemsidan och söka efter olika typer av innehåll och information. Under en efterföljande gruppdiskussion får du sedan möjlighet att utvärdera hemsidan och berätta vad du eventuellt skulle vilja ändra på. Gruppsamtalet spelas in, men kommer inte att användas i annat syfte än som analysunderlag för eventuella ändringar. Vi bjuder på kaffe/te och en smörgås. Dessutom får du fyra biobiljetter som tack för din insats.

Om du är intresserad av att delta i undersökningen ber vi dig att svara på några snabba frågor om dig själv samt lämna dina kontaktuppgifter så att vi kan kontakta dig.

Klicka på denna länk för att anmäla ditt intresse för att delta. (undersökningen är nu stängd)

Vi är noga med att få en så representativ grupp som möjligt och efter att anmälningstiden gått ut kommer vi att kontakta samtliga intressenter med besked om deltagande.

Om du inte har möjlighet att delta får du gärna tipsa vänner och bekanta att anmäla sig.

Om du har några frågor kring undersökningen eller ditt eventuella deltagande är du istället välkommen att kontakta oss på marknad@eem.se